Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagania ludzkie

Poszukuje do pracy pomocy kuchennej!

Polecane posty

Gość wymagania ludzkie

Wymagania: -Wykształcenie minimum średnie gastronomiczne -Doświadczenie - minimum 2 lata -Język angielski i język niemiecki - zaawansowany -Prawo jazdy kategorii B Wynagrodzenie 5 złotych brutto za godzine. Jednak każdy krzywi nosem na taką pracę. Praca jest od godziny 10-22.

za 5 zł 12 godzin chyba cie pojebało kolego? i dwa jezyki? :D chujowe prowo nawet na Polske

Gość wymagania ludzkie
Właśnie po to. Najlepiej jeszcze żeby to była osoba mająca status ucznia/studenta lub z orzeczeniem o jakiejś niepełnosprawności.

Gość wymagania ludzkie
Ponieważ wielu gości którzy tu przychodzą turyści, często używają tego języka.

Gość femina nina
Sory ale w kuchni największa harówa, 15 zł na godzinę to minimum

Gość femina nina
hahaha ale goście nie łaża po kuchni. Szukasz pomocy czy klenera czy frajera tu i tu?

Gość wymagania ludzkie
To chyba nie są zbyt wielkie wymagania. Proponuje umowe zlecenie lub umowe o dzieło.

Gość xxxxxxxx5
Jestem z wykształcenia kucharzem posiadam dyplom zawodowy oraz kwalifikacje uprawniające mnie do wykonywania tego zawodu, 4 lata praktyki w zawodzie, 27 lat, angielski w stopniu komunikatywnym , prawo jazdy kat B ale za 5 zł brutto to Ty sobie sam tam pracuj hahaha W życiu bym nie poszedł, ja też jak szukam ogłoszeń to na kuchnię gdzie pracujesz czasem ciężko i głównie właśnie w weekendy kiedy inni mają wolne to chcę min 14zł./godzinę brutto i poniżej tej stawki nie schodzę. Jelenia nie znajdziesz, wiem że kryzys jest ale bez przesady.

Gość wymagania ludzkie
To jest praca pomiędzy halą a kuchnią.Ludziom po prostu nie chce się w tym kraju pracować.

Gość wymagania ludzkie
Jelenia?? Wiem że ciężko znaleźć faceta który pójdzie pracować za takie pieniądze, dlatego kobiety są bardziej chętne do niskich stawek. Każdy mi mówi że płaca jest zbyt niska ale przecież żyjemy w takim kraju a nie innym.

Gość wymagania ludzkie
Jest to orzeczenie o niepełnosprawności, grupa inwalidzka czy jak to się nazywa. Proponuje umowy zlecenie albo umowy o dzieło. Praca jest na trzy miesiące. w ciągu roku miałem 4 pracowników, żadnemu nie mogłem tej umowy przedłużyć.

Gość femina nina
Nie każdy zdaje sobie sprawę jaka cięzka harówka jest w restauracji, tak się składa, ze pracuję jako kelnerka. Ale prowo jak nic :)

Gość qazplmedcokn
oczywiście, że prowo, ale w życiu tak jest, że pracodawca oferuje 5 zł na godzinę i dziwi się ,że chętnych nie ma.Skoro poszukuje pomocy kuchennej to ta pomoc powinna w kuchni być, a nie tyrać jako pomoc, kucharz, kelner i jeszcze posiłki rozwozić,w dodatku na śmieciowej umowie to ja wolałabym ulotki roznosić.Piętnaście etatów i praca od rana do wieczora za 5 zł, śmiechu warte

Gość qazplmedcokn
Poza tym ten temat jest dwukrotnie załozony prowo jak hooj