Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja2167

jak mam sobie poradzic z taką sytuacja??

Polecane posty

Gość Alicja2167
no to niezle,lecznie mi sie by przydalo na to wychodzi... i jak zawsze ja mam problem -.- dlaczego dziewczyny cierpia po rozstaniu a faceci tak na lajcie maja to gdzies???

Alicja2167 my Ci tu nie pomożemy, sama musisz sobie z tym poradzić, jest Ci ciężko, ok, ale musisz być twarda, nie myśl o nim, bo nawet myśleć o nim nie warto. Ogarnij się troszkę.

Gość Alicja2167
blekitna czern dzieki :) postaram sie jakos ogarnac..mimo ze to trudne,ale chyba czas odegra tu role,a nie chce leczyc zranionej milosci nowa...

Gość Alicja2167
zawsze szczery ty mi to powiedz

zawsze szczery ty mi to powiedz x otoz, powodem tego jest prozaiczna sprawa, na etapie takich zwiazkow nieformalnych, kobieta moze byc dla faceta bardzo wazna ale nie przeslania mu swiata zewnetrznego, sportu, kumpli, hobby itd zatem jesli sie nie uda - ciul, bedzie nastepna x jak jest z kobietami to chyba powinnas wiedziec najlepiej

Gość htrfhjufr
wiesz co on ma satysfakcje jak ty sie nakrecasz i jesli bedziesz probowala cos dalej z tym robic to on jeszcze bardziej urosnie zobaczysz.... bo jemu o to chodzi to jest taki typ. Wiesz co go najbardziej zaboli i z czym sobie nie poradzi? JAK GO POPROSTU OLEJESZ NIE ODBIERAJ TELEFONU NIE PISZ SMSOW NIC CISZA KOMPLETNA A JESLI PRZEZ PRZYPADEK GO SPOTKASZ TO POWIEDZ ZE NIEMASZ JUZ O CZYM Z NIM ROZMAWIAC. zobaczysz jak wtedy on bedzie nakrecony i na sile bedzie szukal kontaktu z toba. Ty zachowasz twarz i przede wszystkil KLASE. wiec odpusc sobie palanta i nie nakrecaj sie bo jemu wlasnie o to chodzi!

zawsze szczery: A co ma rodzaj związku (nieformalny czy małżeństwo) do przysłaniania świata?

A co ma rodzaj związku (nieformalny czy małżeństwo) do przysłaniania świata? x no pomysl chwile co ma, a nuz nie bede ci musial tlumaczyc

Gość Alicja2167
htrfhjufr dzięki i chyba tak zrobię :) nowe postanowienia :)

Jakoś nie przychodzi mi do głowy. Mam dziś urodziny, jakiś dół i spowolnione myślenie :(

Gość htrfhjufr
daje mu do 10 dni max. i zobaczysz co sie bedzie dzialo i ty bedziesz miala ubaw z niego he he he a on nie ogarnie jak tak nagle ty moglas go tak olac. On sie bedzie zamartwial co jest ze ty go oalas he he he

Gość Alicja2167
minely juz 4 dni,wiec czekam dalej,moze sie sprawdzi to co mowisz :)

ok owieczko, juz tlumacze zwiazek nieformalny - mam tu na mysli chodzenie ze soba, brak deklaracji itd zwiazek formalny - malzenstwo, dzieci - wyzsza odpowiedzialnosci, deklaracje x oczywiscie w obu przypadkach my faceci nie mozemy ograniczyc sie do kobiety, domu czy dzieci, potrzebujemy miec zewnetrzny swiat, ale zmieniaja sie jednak priorytety, zwiekszona odpowiedzialnosc za rodzine powoduje, ze nie podchodzimy juz tak lekko do problemow w zwiazku, nie mowiac juz o ewentualnym rozstaniu

Gość Alicja2167
hahaha napisal sam!! a ja totalna olewka :D po 4 dniach nie wytrzymal xd

Co napisał? zawsze szczery: Dobrze wiesz, że teoria to jedno, a dziesiątki olewanych żon wypisujących żale to drugie. I takie nieformalne "chodzenie" ze sobą może być faktycznie niezobowiązujące do pewnego wieku. Naprawdę myślisz, że facet, który ma dość swojej partnerki zostanie z nią i będzie dla niej cudowny tylko dlatego, że ona jest jego ŻONĄ?

Gość Alicja2167
zapytal sie czy troszke sie ogarnelam

owieczko, faktycznie masz dzis slabszy dzien x wypowiadalem sie do pytania "dlaczego facetom latwiej pogodzic sie z rozstaniem niz kobietom" x wszystkiego najlepszego over and out

tylko nie rzuć się teraz ochoczo na wznowienie kontaktów z nim. On wie że jesteś słabsza psychicznie i podoba mu się to, że ma nad tobą przewagę. Dobrze radzono ci, abyś dała spokój. Jeśli zaczniesz się mścić, on tobie dopiecze jescze mocniej. Twoje jedno zdanie, a jego dziesięć! Nie wygrasz takiej walki. Będzie cię poniżał bardziej i bardziej. Nie myśl o sobie jako o przegranej. Podnieś wysoko czoło i idź przed siebie. Okażesz klasę i zachowasz godność. To nie jest tak, że jak na ciebie plują ty masz udawać, że to deszcz pada, ale z takim człowiekiem jak twój były reagowanie na zaczepki tylko pogorszy sprawę, bo pokażesz mu tym, że to co on ci robi na ciebie działa. Co ci napisał?- czy się ogarnęłaś?? Cholera, jeszcze sobie kpi. On ma ubaw z waszego rozstania. I żadne twoje riposty go nie ruszą. Naprawdę. Odpisz mu, że gdy odszedł twój świat nabrał barw, kolorów, zapachów. Nie przyznawaj się, ze cierpisz. Wiem, że to trudne, ale on w dalszym ciągu próbuje się tobą bawić. Oczekuje że będziesz skamleć. Nie rób tego i nie szukaj zemsty, bo tylko go nakręcisz, a nie zasmucisz. Powodzenia

Gość htrfhjufr
no widzisz ze napisal?!!!! a teraz tak posluchaj nie odpisuj nic kompletnie bo on szuka juz zaczepki i kontaktu nawet klotni byle by cie sprowokowac. wiec poczekaj do wieczora zobaczysz ze jeszcze napisze a jutro juz pojutrze zacznie pewnie dzwonic he he he palant!!!!!!!!!! TACY FACECI SA PROSCI JAK BUDOWA CEPA!!!!!!

Gość htrfhjufr
nie chce byc zla czy dobra wrozka ale..... jesli tak przez tydzien dwa olejesz go to moim zdaniem on zaskamli i jeszcze cie bedzie prosil zebys dala mu szanse to takie scierwo poprostu jest. Boshe on mysli ze moze toba manipulowac a to sie chloptas zdziwi troszke he he he niezly ubaw z niego mam naprawde, napisz prosze ile macie lat?

Gość Alicja2167
haha no nie moge z niego :D nie wie ze ja mam tu takie wsparcie od was :D i wiem jak sie zachowac xdddd ja mam 19 a on 23