Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSHGHFFH

CHCE ZOSTAĆ MUZUŁMANINEM

Polecane posty

Gość SSHGHFFH

PONIEWAZ PODOBAJA MI SIE TYLKO IRANKI JEMENKI JORDANKI A BEZ PRZYJECIA WIARY MAHOMETA NIE BEDE MIAL MOZLIWOSCI POZNAC WYBRANKI ZYCIA... PISZE TO ZUPELNIE POWAZNIE, POLKI OWSZEM LADNE ALE PODOBAJA MI SIE TYLKO WYZEJ WYMIENIONE. NIEWYOBRAZAM SOBEI INNEGO SCENARIUSZA JAK POZNAC PIEKNA I BARDZO PORZADNA KOBIETE W TAKLICH KRAJACH. PLAN REALIZUJE - PRACA JAKO INZ. JEZYK MUSZE ROZWIAZAC TEN PROBLEM.

Gość Zostań sobie tym muzułmaninem
FAjne prowo. Chcesz zmienic wiarę po to, żeby pchać wacka w ciemniejsze karnacją kobiety :) Twój intelekt mnie powalił na kolana chłopie :) Idź po młotek i nastukaj sobie aż zmądrzejesz :) Twoja wybranka będzie chodzić w burce, będziesz ją zapładniał a ona pokornie będzie rodziła Ci po 10-tkę lub więcej dzieci, będziesz mógł ją trzepnąć gdy Ci coś odburknie, więc koniec fochów w domu :) Wyjścia do miasta tylko z Tobą, tj. kilka metrów za Tobą i wyłącznie za Twoim pozwoleniem.... Oj wesoło się zrobiło :) Zabawny jesteś bardzo.

Gość SSHGHFFH
PISZESZ O STEREOTYPACH ZAL! JA JESLI JUZ POZNAM JESLI BOG DA KOBIETE WYKSZTALCONA NOWOCZESNA. NIE BYLES TAM I NIE WIESZ ILE KOBIET PO STUDIACH TAM JEST BARDZIEJ WSPOLCZESNYCH NIZ POLKI... COZ PRZYKROSC SPOTYKA TYLKO W PL RESZTA JEST INNA ALE TO EUROKOLCHOZ POD WLADZA USA NIEMIEC I ROSJI...

Gość ... a nieChse........
>>bĘdziesz mÓzÓłmaninem jak z koziej piZZdy ,,RAJZEN TASZA,,..... czy wiesz że te baby mają piZZdy jak Rusek furażerkę......z takim sisiolkiem ...Żuczku.....?