Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulcyneaea

Mamusie po 30. - z jakich zabiegów u kosmetyczki korzystacie???

Polecane posty

Gość dulcyneaea

Byłam wczoraj u fryzjera, w gabinecie jest kosmetyczka i widziaąłm, jak babki przychodziły na zabiegi, jedna na botoks, druga kwas hialuronowy... Takie po 30. właśnie. Zastanawiam sie nad skutecznoscia i bezpieczenstwem takich zabiegów. Korzystacie z tego? Chodzicie do kosmetyczki w ogóle? Po co???

nie korzystam z żadnych, nie mam takiej potrzeby, jedyne to robię u kosmetyczki to paznokcie, regulacja brwi+henna:)

Gość Izabelka......... ...:)
ja za chwilke ebde miala 30 lat ale zadnego botoksu itp nie mam zamiaru na razie robic. Chodze na regulacje brwi i henne brwi i rzes. Raz na miesiac robie peeling kawitacyjny ( tzn przed ciaza chodzilam bo w ciazy nie mozna ) to jest tzw bezbolesne oczyszczanie twarzy. Buzia super po tym wyglada, bez zadnych wagrow itp pozniej sa nakladane 2 maseczki. Od czasu do czasu robie sobie maseczke z alg. Chodze do sprawdzonej kosmetyczki, ktora nie ma za wysokich cen dlatego mogwe sobie na to pozwolic raz w miesiacu. No i robie depilacje pach woskiem.

Gość dulcyneaea
dzięki za wypowiedzi :-)

Ja chodziłam na ultradzwieki(oczyszczanie) i mikrodermabrazję bo mam tłustą cerę.

Gość matka 33 lata
hej, ja robie kwas od 2 lat - super efekt, botoks wlasnie probowalam na czolo - niezle. poza tym standardowo robie maski na twarz, peelingi, brwi, rzesy, masaze na ciale ujedrniajce i anty celulitowe.

Gość Mrs.Elitte
a ja nic nie robię, bo po 1 nie muszę jeszcze, cerę mam bardzo ładną ,po 2 paznokcie i brwi robię sama sobie i koleżankom też nigdy nie mialam zadnej maski na twarzy, mam 32 lata

z żadnych nie mam czasu i szkoda mi kasy tylko brwi bo sama nie umiem dobrze wyregulować mam za to genialne geny ;)

z zawodu jestem kosmetyczką więc sama robię sobie paznokcie żelowe,pedicure,hennę i regulację(co 2 tyg.)woskuję nogi i kupiłam sobie serie kosmetyków z Clareny,której używam w domu,muszę jeszcze sobie zamówić algi bo fajna jest po nich skóra.Nigdy nie miałam problemów z cerą.Polecam masaże twarzy i algi,fajnie napinaja skórę.Mam 31 lat:D w zeszłym roku rzuciłam palenie,bo widzę jak moja mam wyglada po tylu latach nałogowego palenia.

Gość nieidealna mama 34lata
co jakis czas robie maseczki dotleniajace, manicure, pedicure, regulacja brwi, parafina na dłonie, bo mam bardzo wysuszone

Gość taka jak ty a jednak inna
wogole nie korzystam z usług kosmetyczki, sama robie sobie rozne maseczki, paznokcie, brwi generalnie mogłabym otworzyć salon tylko bez papierow:D

Gość niech podliczę np, styczeń
wkoncu inny temat znalazlam niz ciąża:) mam 34 lata, u kosmetyczki dawno nie bylam, kiedys robialm paznokcie, ale podpatrzylam, kupilam sobie sprzet i sama robie, czasami tez kolezankom na pol ceny niz kosmtyczka bierze

Gość she_no name
ja tylko menicure i pedicuer, resztę robie sama w domu:)

Gość kaaasssiiiiiaaa
ja myślę o hydrofacial. był ktos?