Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kneskicącaawoca

Jakie macie fantazję seksualne?

Polecane posty

Gość kneskicącaawoca

Ja często lubię sobie wyobrażać, że zostaję porwana przez grupkę facetów, I oni idą ze mną przez las i w końcu nie wytrzymują i jeden zaczyna mnie rozbierać na siłę. Ściąga mi stanik, później majtki. Każe mi klęczec przed sobą i ja mu muszę robić loda. Później kładzie mnie na podłodze, na siłę rozchyla moje uda, wkłada swojego członka i wulgarnie do mnie się zwraca. Reszta mężczyzn pomaga mu swoimi członkami. Spuszczają mi się w twarz w cycki. Później każą mi klęczec i każdy po kolei wkłada mi w tej pozycji penisa w mokra cipkę. W końcu przychodzi policjant, który mnie ratuje, pomaga mi się ubrać i jest taki czuły. Moje skromne marzenia, a wy jakie macie? Oczywiście tak to lubię tylko fantazjować, bo w rzeczywistości jakby ktoś mnie zgwałcił to bym się pewnie zabija :d

Gość fantazjeerotyczne
Każdy ma jakieś fantazje seksualne. Twoje są bardzo popularne wśród wielu kobiet. Oczywiście nie ma w tym nic złego, a wręcz przeciwnie. Ale fantazje to jedno, a życie to drugie. Poczytaj o fantazjach: http://www.msfera.pl/fantazje-erotyczne.html

Gość fdsfdsese
a myslisz ze twoje krocze wytrzymałoby tyle członków na raz ? Wiesz , do tego trzeba wiecej nawilżenia niz na jednego