Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najsexi

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Wczoraj byłam ze swoim przyjacielem na spacerze i on mówi że widzi że jest mi zimno bo się cała trzęsłam i zaprosił mnie do siebie do domu . Razem poszliśmy do jego pokoju on wyszedł zrobił herbatę przyniósł tam jakieś ciasteczka coś . Posiedzieliśmy trochę na kompie i on wtedy mówi czy zostanę jego dziewczyną . (ogółem on mi się podoba bo on jest taki sweet) i ja powiedziałam że oczywiście . Od dawna myślałam czy mnie o to zapyta . Ja siedziałam na łóżku a on na krześle przy kompie i on się usiadł obok mnie i mnie przytulił a potem zaczął dotykać moje piersi a potem powoli zniżał się z ręką do pipki . Jego rodzice wyjechali a siostra była na noc u babci bo razem to by nie przetrwali i zadzwoniłam do rodziców że będę tak około 21 bo jestem u koleżanki . I wtedy on mi zaproponował seks . Poszedł do sypialni rodziców i wyciągnął z szafki prezerwatywę i jedną tabletkę antykoncepcyjną jego mamy . No i dał mi tę tabletkę . Nie wiedzieliśmy po jakim czasie ona działa więc poczekaliśmy z pół godziny i w między czasie on mnie wylizał a ja mu loda i potem on się położył i ja na niego usiadłam (gdyby co ja jeżdżę konno) i zaczęłam tak jak się kłusem anglezowanym jeździ i on mówi że mu tak dobrze i wgl. potem na psiaka se zrobiliśmy i poczułam że zdjął prezerwatywę i zaczął mnie ruchać i wtedy mówi że mu chyba się orgazm zaczął (sperma) i nie zdążył wyjąć penisa. Spuścił się we mnie, Mam strach że zaszłam w ciążę . Dziś strasznie boli mnie brzuch .Wgl taka niewyspana jestem mam 14 lat . Nie chcę mówić mamie bo będzie awantura . Mimo tej tabletki . I tak się boję :(

Gość dix ae
przynudzasz, idz do domu

Gość regbv
JUZ SIE CHCIALAM ZDENERWOWAC ZE ZNOWU TO CHOLERNE PYTANIE, ALE TYM RAZEM SIE USMIECHNELAM :)

Gość kamomilla 26
2/10

Gość bambarryla147
spokojnie...

Gość diety
po tej tabletce to już na następne 20 lat jestes zabezpieczona.