Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrogoowno

tester plodnosci afrodyta

Polecane posty

Gość afrogoowno

w kazdym prawie temacie ktos nachalnie reklamuje ten oto cud techniki tester plodnosci afrodyta, jako niezadowolona uzytkowniczka oswiadczam wszem i wobec ze tester nie dziala ps. ile placa za reklame?

Gość ??
przeciez mikroskopwy owulacyjne to po prostu mini mikroskopy podreczne zeby latwo i dyskretnie mozna bylo sprawdzic sline. Co w nich moze nie dzialac?

Gość afrogoowno
a to, ze nic nie widac, a moze to moja slina nie dziala?

Gość ??
dziewczyny opisywaly, ze i na zwyklych mikroskopach z czasow szkolnych widzialy paprotki wiec sposob wydaje mi sie wiarygodny. Dlugo testujesz?

Gość afrogoowno
probowalam przez 2 mce nic nie moglam wywnioskowac i dalam sobie spokoj, skoro niby sie da to moze tylko ja jestem jakas felerna

Gość agiew
Nie ma tutaj odczynników chemicznych zadnych, wiec nie co nie zadziałać tak na prawdę...spróbuj może ze śluzem szyjkowym

Gość dlugo sie staram
Na początku też myślałam że to ściema, ale w końcu zaczęłam widzieć różnicę. Najpierw robią się takie pałeczki cienkie, potem się łączą i tworzą taką siatkę. troszkę cierpliwości dziewczyny :)

Gość jakopolka
ja nie wiem czy mam wierzyć testom owu.... od kilku dni robię paskowy HYDREX i ciagle mam dodatni.... robie z ciekawości kiedy mam owu nie staram sie o dziecko a współzyje z zabezpieczeniem. więc sama nie wiem czy one działaja czy nie???????