Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin4545

prezerwatywy, ciąża...

Polecane posty

Gość Marcin4545

witam. prosze mnie nie obrazac tylko pisac normalne odpowiedzi. otoz mam 16 lat i wspolzyje z dziewczynami. pierwszy raz mialem gdy mialem 15 lat. uzylem prezerwatywy niestety i tak nic to nie dalo, dziewczyna wpadla w ciaze. jest ciezko ale to moj syn, staram sie go odwiedzac. jednak z tamta kobieta juz nie jestem. jestem teraz z inna - ma na imie ania. uprawialismy seks, zabezpieczalismy sie, uzylismy prezerwatywy, ale ona tez zaliczyla wpadke... bede mial drugie dziecko. nie rozumiem dlaczego tak jest przeciez zabezpieczamy sie. tak wiem ze zadna metoda nie daje 100% zabezpieczenia, ale dwa razy... moge miec az takiego pecha? nie rozumiem co jest nie tak z tymi prezerwatywami... chce uprawiac seks, ale nie chce miec wiecej dzieci. dlaczego kazda dziewczyna ktora ze mna jest musi miec dziecko?

Gość agniesia99363
nie znam Włocha, który by wpadł, nawet tych po 30, gdzie cały czas to robią i cieszą się życiem jak polski nieudacznik się zabiera do roboty od razu jest wpadka - jesteście pokalani polskie Gówna

Gość kfdsjhk
o ile to nie prowokacja... naucz się chłopie używac gumki, i nie kupuj gum w hipermarketach

Gość Marcin4545
przeciez zakladam na czlonka, przed stosunkiem, co jest nie tak?

Gość Marcin4545
ponawiam temat

Gość Marcin4545
prosze o odpowiedzi

Gość Miliana23
ten temat to jakiś zart?

widocznie gumka wam albo pękła albo się zsunęła, po stosunku jak juz raz zaliczyłeś wpadke to powinienes zawiązac gumke i sprawdzic czy nic z niej nie cieknie. Jak cieknie to po postinor. A moze dzieci wcale nie są Twoje ????? pomyslales o Tym ?Ze skoro nie ma chu-ya zebyś skonczyl w niej to moze ona Cie na dziecko lapie ? Jedna czy druga....

Gość Marcin4545
ale co zawiazac jak sprawdzic czy cos cieknie nie rozumiem. jaki postinor? co to jest? nie no nie wierze w to ze lapia mnie na dziecko, tak, skonczylem w niej. stalo sie to trudno, nie bede sie wypieral wlasnego dziecka. tylko to ze bede mial kolejne mnie zalamuje po prostu

Gość Miliana23
No to skończyłeś z gumką? Koleżanka wspominała o zawiązaniu żeby zobaczyć czy nie masz jakichś uszkodzonych tych gumek.A postinor to tabletka po stosunku na wypadek możliwej wpadki np jak pęknie gumka

Gość wrednamalpaa27
czyli co dwa stosunki w twoim życiu zakończyły się ciążą jeśli nie ściemniasz to masz niezłego pecha

Gość Marcin4545
ale nic juz tu nie wskuram przeciez, jest juz w ciazy to jest pewne i zadna tabletka teraz nie zadziala. przeciez zawsze uzywam nowa prezerwatywe, a nie tej samej dla kilku stosunkow. za kazdym stosunkiem jest nowa prezerwatywa

Gość Marcin4545
ponawiam temat

Gość Marcin4545
ponawiam