Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyjkamacicy

Pęknięta szyjka

Polecane posty

Gość szyjkamacicy

Podczas pierwszego porodu pka mi szyjka bo poród był szybki a dziecko miałao zarzuconą rączkę, wszystko mi zaszyli i doprowarzili do porządku jeszcze na porodówce, potem dość długo się goiło, teraz podczas dotyku mam na szyjce małe zgrubienia, mam pytanie jaki to będzie miało wpływ na kolejną ciąże jeżeli będziemy chcieli starać się o kolejne, proszę o poradę czy któraś z was tak miała?

Gość pytaj lekarza
.

Gość szyjkamacicy
opinie lekarza już znam, chcę wiedziec jak to wyglądało u innych w praktyce, bo z tego co czytałam to bywa różnie

Gość nie ma innej
podnosze, tez popekalam podczas porodu, na razie nie planuje kolejnej ciazy ale tez jestem ciekawa jak to sie ma do kolejnego porodu

Gość pękniętaszyjka
dziewczyny czy ktoś się jeszcze wypowie, kto po porodzie popękał, jak potem przeszłyście drugą ciąże, czy były problemy?

Gość to ja powiem,..
Przy pierwszej ciąży, miałam pessar bo szyjka się skracała, poród bardzo ciężki, 4 szwy na szyjce i 6 szwów po nacięciu, ledwo chodziłam, drugi poród po 3 latach, w ciąży z szyjką ok, po porodzie również, miałam 4 szwy bo pękłam, teraz czeka mnie 3 poród i jestem ciekawa jak to będzie.