Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

50shades

BRAK OKRESU- ciąża czy spóźnienie jak odróżnić ? ? ?

Polecane posty

jak odróżnić brak okresu spowodowany zajściem w ciążę od tego, że po prostu może się nie pojawi lub spóźni? Czy to można jakoś odczuć lub po prostu jest to inne uczucie. Pytanie czysto teoretyczne, wiem że najlepiej zrobić test, ale też nie zawsze one są skuteczne. Tak po prostu chciałabym to wiedzieć. Pozdrawiam

Gość ;ln;lj;l
ja tam zadnej roznicy nie czulam. spoznial sie to robilam test

Gość wez nie sugeruj się
jeśli test zrobiony jest prawidłwo tzn. po odpowiednim czasie od stosunku, to jest wiarygodny, można również zrobić betę, która daje 100% pewność, a spoznienie to raczej większe niż tydzień

Gość a co jak się ma
nieregularny okres?? cykle po 80 czy 50 dni skąd wtedy wiesz czy jesteś w ciązy?? Ja mam objawy jak na ciąże i jak na @ bo u mnie i jedno i drugie wg opisów w necie a ciązy brak bo test negatyw ciagle :(

Gość lkJDKAJDKAJKJAD
gdześ tak 7 dni po stosunku troche pobolewały mnie piersi, a od ok 10 dnia czułam taki dyskomfort w dole brzucha jak przrd @ i to przez cały czas aż do terminu @i po terminie, potem kilka dni jak się spózniła zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Acha i jeszcze wieczorami było mi zimno i byłam senna, a przed okresem normalnie tak nie miałam,

Gość wez nie sugeruj się
jak się ma aż tak nieregularne miesiączki, to nalezy udać się do lekarza i zrobić z tym porządek

dziwią mnie kobiety, które potrafią wyczuć ciążę w swoim organizmie tak od razu bez żadnych testów itp. szaleństwo :))

Hmmm ja nie miałam żadnych objawów ciąży, ale wiedziałam, że jestem w ciąży. Z resztą na początku cyklu byłam wręcz przekonana, że zajdę w ciążę i zaszłam. Nie wiem? Siła sugestii moze ;-)

Gość mnie się spóźniała co miesiąc
i myslałam ze to ciąża a jak spóżnił mi się w 13 m-cu to też myslałam ze ciąża no i była - wszystko to samo

mi to się nigdy nie spóźniał, nigdy! ale 2 tygodnie temu zostałam zaatakowana przez psa i tak byłam zestresowana i przestraszona, że jego brak tak sobie tłumaczę.