Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszedodentystyyyy

stomatolog - Warszawa

Polecane posty

Gość Muszedodentystyyyy

Hej, poleci mi ktoś dobrego dentystę z Warszawy? Jestem tu od miesiąca i nie bardzo się jeszcze orientuję. A chciałabym iść do kogoś sprawdzonego. Z góry dzięki.

Gość gość
Ja pomimo tego, że jestem z Warszawy leczę się w Pruszkowie - w zasadzie daleko nie jest, a znalazłam tam super klinikę. Dental-Design Jaworska dla mnie przebija wszystkie inne (przynajmniej te mi znane) kliniki. Pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby skaling był całkowicie bezbolesny, przy czym efekty są powalające. Mają tam w zasadzie wszystkie sprzęty, więc nigdzie nie trzeba jeździć. Dla mnie super.

Gość gość
Zgadzam się z powyższą opinią, świetna klinika! A jeżeli chcesz się upewnić, to sprawdź sobie w necie dr Aleksandrę Jaworską, w tym roku znalazła się na II miejscu w rankingu dentystów w woj. mazowieckim 2014.

Gość Winettt
Ja ostatnio zakończyłem całkowitą metamorfozę stomatologiczna właśnie w klinice Dental-Design Jaworska i bardzo jestem z niej zadowolony. Mam teraz naprawdę piękne i zdrowe zęby.

Gość Fallas

Ja sobie chwalę opiekę medyczną w Centrum Demed. Jest bardzo komfortowo, dokładnie i bezboleśnie. Nawet ostatnio moje dzieci tam chodzą także widzę ze mają doskonałe podejście do najmłodszych pacjentów.