Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdqdwqdwqdqdw

zjedlibyście tam cokolwiek?

Polecane posty

Gość qdqdwqdwqdqdw

bylam dzisiaj w barze , bo chciałam cos szybko zjesć . Zamówiliam tortille ,zaplaciłam i czekam. A babka nawet nie umyła rak po wzieciu pieniedzy , nie miała zadnych rekawiczek i tak golymi rekami szykowała ta tortille dotykajac ja palcami... Zwrociłam jej uwage na to ,a ona zdziwiona co w ogole od niej chce... za tortille podziekowałam , kasy mi nie oddała... Nie wiem czy ktos normalny by sie tam odwazył jesc... Przecież na pieniedzach jest multum bakterii to aż strach jest pomyslec czego ona jeszcze tymi rekami dotykała...

Gość ojkoiu
aj bo to w polsce normalka jest. tez to zauwazylam czesto gesto.

Gość qdqdwqdwqdqdw
a ja czasem jadam w barach i nigdy tego nie zauważyłam , pierwszy raz dzisiaj...

Gość wejherland
przecież to norma, nawet mnie to nie dziwi już chyba... przestałam w sumie zwracać na to uwagę.

Gość dolotu uozi
a myślisz, że jak kucharz w knajpie ci gotuje jedzenie to myje co chwile ręce? w kuchni dotyka sie wszystkiego, ja pracując na kuchni, dotykałam niby tylko jedzenia, ale tu trzeba garnek przestawić, tu jakąs blache przenieść, tu ci sie coś wyleje i bierzesz pierwszą lepszą szmate i to wycierasz np podłoge a potem dalej robisz jedzenie. Na rękach kucharzy jest wszystko, zwłaszcza jak jest ruch i wszyscy to jedzą, tylko nie widzą.

Gość ojkoiu
tez pracowalam na kuchni i az mnie rece piekly od rekawic a nie zdjelam bo od razu zwolnienie:P po kazdej czynnosci zmiana rekawic itd. tak ma byc i innaczej sobie teraz nie wyobrazam

Gość jkhkjk
od bakterii jeszcze nikt nie umarl, a sraczke tez mozna przezyc

Gość a ja jutro mam dostac kota
dziewczyno ty nie wiesz co sie w barach wyprawia:D ja tam pracowałam i nigdy nie zjem nic z baru :D

Gość qdqdwqdwqdqdw
wole nie wiedziec :O żadko jadam na miescie ,a jak juz to jadałam w tego typu barach i przynajmniej rekawiczki zakładali...

Gość qdqdwqdwqdqdw
jkhkjk- dzieki nie chce mieć sraczki żadna przyjemnosc:P