Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet niekonkretny

Mogłybyście być z facetem mało konkretnym?

Polecane posty

Gość potencjalny mizogon XXI wieku
nie szukam kobiety, ktora jest top managerem z mba, ale sympatycznej, inteligentnej, majacej w miare ciekawy lifestyle dziewczyny, ktora czyta jakies ksiazki, ma wysoka kulture osobista, potrafi sie zachowac w srodowisku typowo korporacyjnym, ma poczucie humoru i jakas wiedze

nie szukam zadnej prawniczki, lekarki itp. jakas sympatyczna, kontaktowa studentka bylaby ok :classic_cool:

Gość Lars Ulrich
sympatycznej, inteligentnej, majacej w miare ciekawy lifestyle dziewczyny, ktora czyta jakies ksiazki, ma wysoka kulture osobista, potrafi sie zachowac w srodowisku typowo korporacyjnym, ma poczucie humoru i jakas wiedze x No taka na bank na ciebie nie poleci nie łudź się to nie ma sensu ;)

Gość gracjaelegancja
NIE ! Taki nie ma szans To typ wiecznie gołego artysty . Będzie wmawial ze on ma dusze artystyczna ale nikt go nie rozumie . Taki typ musi mieć tylko kochanki , na związek sie nie nadaje . Chyba , ze będziesz go utrzymywać , a on będzie spał i rozwijał swoje pasje :-)

No tak dowcipy bardzo ważne:O dokąd Cię zaprowadzily? Bo do seksu jakos nie.i dlatego twierdze że jesteś dzieciinny,podniecasz się głupotami nie mającymi znaczenia.ktoś naturalnie zabawny o tym nie gada.już się tu nie udzielam,rób co chcesz.pa

Gość gracjaelegancja
Nie szukam prawniczki, lekarki - No teraz to chyba ktoś żartuje :D przez sama myśl

uwazam, ze dziewczyna o ktorej pisalem jest na moim poziomie i nie mam problemow, zeby sie z taka dogadac

Gość Lars Ulrich
nie mam problemow, zeby sie z taka dogadac x No przez ostatnie prawie 30 lat coś ci nie wychodziło :D

pisalem, ze tylko raczej kolezenskie kontakty nawiazylem, we mnie brak inicjatywy

Gość takiego wypierdka
chlopie, powiem Ci wprost: ja mam 24 lata, koncze studia (na UW), pracuje w korporacji(fmcg), mam ciekawy lifestyle :classic_cool:, jestem koneserką kina (ale nie szmiry; Haneke, Wong Kar-Wai, Lynch), niezlej muzy, teatru, uprawiam sport (sztuki walki, narty), czytam klasyków(Dostojewski, Konwicki) i książki naukowe (Grof),dobrze wygladam i... celuje w mojego dyrektora :P więc przestań się łudzić, kobiety ZAWSZE mierzą wyżej. znacznie wyżej od samych siebie.

Gość Lars Ulrich
Autorze, tylko się skompromitujesz, odpuść nie nadajesz się do żadnego związku

czyli lepiej byc samemu. nie zamierzam byc z zadna prosta panna, zeby sobie obnizac status spoleczny i psuc wizerunek

jakos urzednicy i "zwykli" pracownicy biurowi spotykaja sie z ladnymi studentkami itp.

Gość Lars Ulrich
Dla kobiet lepiej żebyś był sam, po co się mają męczyć z nieudacznikiem ? Nawet na chwile :p

Gość Lars Ulrich
A ty nie jesteś zwykłym urzędnikiem tylko szczurem nudnym jak flaki

Gość potencjalny mizogon XXI wiek
sie czepiles tego korpo szczura. lepiej byc cieciem? a to czy jestem nudny czy nie to pozostawiam moim znajomym do oceny

Gość Lars Ulrich
Ty wszystko im zostaw do oceny :D a nie w każdym poście "uważam się za..." :D Nie zasługujesz na kobiete i tyle

Gość nie trawię tego
facet urzędas / koro pszczur to mega ciapa chyba nie ma bardziej nie męskiego zawodu :o

Gość tamborihihine
Kurwa :D Weź ty nawet się nie myśl o 'ładnych studentkach', ładne studentki to obracają studenci albo faceci z pozycją, a nie podstarzałe prawiczki co się kiszą w pokoju u starych i śmierdzącym tramwaju. Matko, co za beton!

nie jestem wiele starszy od studentow, mam 26 lat. zawsze moge byc ze swieza absolwentka. wole byc korpo szczurem niz tyrac jako pomocnik na budowie

i dlaczego mialbym nie zaslugiwac na kobiete? nie jestem zlym czlowiekiem, moglbym dac dziewczynie uczucie, dbam o swoj rozwoj intelektualny i o kulture osobista, wygladam przyzwoicie, dbam o siebie. p.s. a po co mialbym sie z domu wyprowadzac? zeby jesc chleb ze smalcem i nie wyjedzac nigdzie? ja lubie dobrze i zdrowo zjesc i nie zamierzam sobie tego odmawiac

Gość Lars Ulrich
na jedno wychodzi ;)

Gość tamborihihine
No... możesz. Tylko dlaczego nie jesteś? Bo kobiety nie chcą być z takimi frajerami jak ty. (Tak wiemy, nie uważasz się za frajera, całkiem nieźle radzisz sobie w życiu :D)

Nie zdziwię się jak za chwile napisze "po co miałbym sznurować buty? Żeby czas marnować? Rzepy są szybsze, nie muszę umieć wiązać butów".

a dlaczego mam byc frajerem? jakim prawem w ogole probujesz mnie w ten sposob oceniac? mily chlopak z sasiedztwa to od razu frajer?

Gość Lars Ulrich
na cipę żadna nie zasługuje, ale zaraz będzie "Ale ja się uważam za ..." :D

mam duze potrzeby zyciowe, nie potrafilbym sie stac minimalista jedzacym pasztetowa

poza tym musze wydawac pieniadze na leczenie dermatologiczne, to tanie nie jest

Gość tamborihihine
Nie. Dorosły facet jarający się takimi pierdołami jak płyty to frajer, dorosły facet nie umiejący prowadzić to frajer, dorosły facet nie mający doświadczenia z kobietami to frajer, podsumowując: jesteś mega frajerem.

Gość do tamborihihine
tak, bo doswiadczenie z prostytutkami albo z brzydulami po zawodowce to taka chlubna sprawa :D