Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Kobieta powinna mieć blond włosy i niebieskie oczy!

Polecane posty

Gość e-konto
fanko realu- a od kiedy to wszelkiego rodzaju wybory, konkursy itp wygrywa ta rzeczywiscie najpiekniejsza? wygrywaja zazwyczaj te ktore maja uklady a ona miala ku temu predyspozycje zewzgledu na faceta- wspanialego bramkarza. od zawsze jest tak ze gdy u boku slawnego aktora, sportowca pojawia sie kobieta media krzycza ze piekna, seksowna itp. zaloze sie ze jesli dziewczyna casillasa byla by powiedzmy joanna jablczynska (polska aktorka) swiat rowniez okrzyknal by ja piekna- podczas gdy ona jest tylko ladna.

Gość stylish29
zgadzam siez e konto. akutat najladniejszymi dziewczynami euro zostaly uznane dziewczyny najlepszych pilkarzy. gdyby to np lewandowski byl jednym z najlepszych wowczas jego dziewczyna zajela by miejsce w czolowce. czysta kalkulacja- wygrywa ten na kim sie najwiecej zarobi:)

temat powinien brzmiec slowianska kobieta powinna miec blond wlosy i niebieskie oczy! ;) W Brayzlii prawdziwa kobieta musi miec duuuza, odstajaca pupe, duze sztuczne piersi i chodzic na silownie W Portugalii prawdziwa kobieta to ta ktora sie nie maluje, ma naturalne wlosy i nie kokietuje W Hiszpanii liczy sie wyglad, makijaz, ciuchy, zadbane wlosy, seksapil o o wracajac do slowianek, uwazam ze slowianki szczegolnie te ladne :P maja najciekawsza urode Bardzo podoba mi sie ona, http://www.tapeteos.pl/data/media/579/big/Izabella_Miko_012.jpg

Gość o mene end
Ja zgwałciłem kiedyś brunetke tak mnie podniecala

Gość versace1
Maravilha- co do hiszpani to liczy sie wyglad ale JAKI- brunetka, szatynka, opalona, blada?:) a w PL co sie liczy?

raczej brunetki, nie wiem, nie mieszkam tam, takie poprostu odnioslam wrazenie :)