Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona przystojnegoPOlaka

Wkurzaja mnie te Wasze tematy o UK

Polecane posty

No sorry, ale ile mozna? Co chwile tematy o Londynie, te same pytania, ile kasy na start, czy malzenstwo sie utrzyma w Londynie, czy znajde prace bez znajomosci jezyka, czy warto wyjechac... ? I tak w kolko, dzien w dzien. Wezcie wy sobie zalozcie jakies osobne forum gdzie bedziecie w kolko nawijac o Londynie. Albo idzie na jakies forum Polonii w Londynie. Przeciez ludzie z innich panstw tu sa calkowicie ignorowani, bo tylko uk uk uk w kolko. :o byl fajny topik o Szwajcarii, o Wloszech... nikt nie pisze, kazdy olewa.

Gość hiehiehie
pluj na ludzi ktorzy mieszkaja w szwajcarii czy wloszech, ze maja w dupie topiki o krajach, w ktorych mieszkaja. Poza tym nikt nie kaze ci tu zagladac

Gość najbrzydsze sa golfy
"byl fajny topik o Szwajcarii, o Włoszech... nikt nie pisze, każdy olewa. " co mam ci kobieto napisać o Szwajcarii czy Włoszech oprócz tego że byłam tam raz na wakacjach? to nie przez topiki o Londynie ludzie tam nie piszą przecież:D każdy pisze o czym chce i kiedy chce swoja droga mnie też irytują głupie pytania

Zagladam tu tak jak i inni, ktorzy mieszkaja POZA POLSKA. Tylko ze ten dzial opiera sie tylko i wylacznie na UK a w szczegolnosci Londynie :o Codziennie te same tematy, w kolko to samo. Czlowiek by chcial poczytac ciekawe wpisy o ciekawych krajach a tu tylko o uk. Jak wam tak sie chce non stop pisac o tym uk to chociaz podczepcie sie pod jakis temat ktory juz byl a nie w kolko ten sam od nowa zakladac. Tylko spamujecie i zasyfiacie. I przez o ciekawe tematy sa spychane na dalsze strony.

Forum jest dla czytelnikow. wielu mieszka w UK to maja prawo zabrac glos. Ja np nic nie wiem o Szwajcarii, wiec sie nie moge wypowiedziec. Nie rozumiem twojego zirytowania.

najbrzydsze sa golfy, ale ile mozna czytac ciagle to samo? przeciez to sa pytania CODZIENNIE te same.

Gość hiehiehie
jak chcesz poczytac o ciekawych krajach to national geographic poczytaj a nie kafe

są ciekawe tematy dziś widziałem ciekawy temat pewnego czecha który sie o polsce wypowiadał.

Gość ggfffffff
Jakby ludzie nie pisali o uk to nikt by nic nie pisal. Najwiecej ludzi siedzi w uk, pogodz sie z tym. Jakby wszyscy wyjechali do wloch to by pisali o wloszech. Jesli Ci sie to forum nie podoba to znajdz sobie inne dedykowane innym krajom.

Gość agonia 36
A ja popieram autorke, tematy LOndynie sa walkowane do obrzygania i z tego co mi wiadomo nie jest to forum o LOndynie i Uk tylko poza Polskaa wiec to londynczycy od siedmiu bolesci powinni sobie znalezc lub zalozyc osobne forum a nie tu wszystko zasmiecac

a ja nigdy nie byłam w Szwajcarii, a we Włoszech tylko na wakacjach to co nie będę się o życiu w tych państwach wypowiadać? P.S. W londynie też nigdy nie byłam.

Gość my name is slim shady
czy ktos was tu trzyma sila? Moze to wy poszukajcie sobie inne forum, bo poki co jestescie w mniejszosci :D

Gość pparrtytime
A kto wam zabrania zakladac tematy o innych krajach? Ja sie moge wypowiadac jedynie o UK, bo tutaj mieszkam :) Ale chetnie poczytam o innych krajach, tylko ci, ktorzy tam mieszkaja musza sie bardziej udzielac :P

ggffff a tobie sie wydaje ze to forum jest TYLKO dla mieszkancow uk? Jakos nie widze w naglowku watku takiego info. Chyba ze dla niektórych Poza Polska to tylko jeden kierunek - UK... :o SLim shady, to ze ktos jest mnoejszoscia to znaczy ze nie ma prawa być na forum i dostac odpowiedzi na jakies NORMALNE pytania? Nie kompromituj się. Chodzi o to ze ciagle te same tematy sa zakladane zamiast podczepic sie pod stary zeby forum nie zasmiecac. Np. dzisiaj juz 3 nowe tematy, jak zwykle o uk... na co starczy minimalna wyplata w uk, niepewne jutro w uk czyli praca przez agencje i jeszcze jeden tez o uk. Wszystkie te tematy juz byly tysiac razy. Czy naprawde ciezko jest wpisać w wyszukiwarkę i znaleźć dany temat?

Gość blockhead
no, ale skoro cie wkurzaja to ich nie czytaj, proste.

Gość nastepna niemyslalca
"ggffff a tobie sie wydaje ze to forum jest TYLKO dla mieszkancow uk? " - a gdzie ty cos takiego przeczytalas? "SLim shady, to ze ktos jest mnoejszoscia to znaczy ze nie ma prawa być na forum i dostac odpowiedzi na jakies NORMALNE pytania? " - znowu, kto tak napisal? x To jest forum dla emigrantow, najwiecej osob wyjechalo do Uk wiec sie najbardziej udzielaja. Moze miej pretensje do tych, ktorzy sa we Wloszech czy Szwajcarii, ze tu sie nie udzialaja. Nie mozesz komus zakazywac zakladania tematow o jakims kraju, tylko dlatego, ze cie to nie dotyczy :O Pozakladaj sobie ile chcesz tematow o innych krajach i czekaj na odpowiedz, to nie nasza wina, ze ci nikt nie odpowiada. Ja nie bede pisala o kraju, ktorego nie znam. x to prawda, ludzie zakladaja ten sam topik po sto razy, ale to ich sprawa, nie musisz tego czytac ani nikomu odpisywac.

Gość frezer
Bo w UK dzieje sie najwiecej a UK to Londyn, czyli jedna z najwiekszych stolic swiata i miejsce, ktore przyciaga ludzi. Jest tutaj najwiecej Polakow i dalej przyjezdaja (patrzac na rozne fora, gdzie jak grzyby po deszczu wyrastaja nowe tematy z pytaniami o wyjazd/warunki zycia/prace itd.). Nic wiec dziwnego, ze ludzie najwiecej pisza o Anglii i ta tendencja jeszcze dlugo sie nie zmieni.