Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakannka

dzis uslyszaam od faceta ze mnie uwielbia

Polecane posty

Gość anka skakannka

A ja go nieststy kocham. Ech, powiedzcie mi jak mowi ze uwielbia to .......tylko uwielbia?

Gość jeden czy bukiecik
Czytałem taki temat kilka dni temu. Na pewno powiedział ci to dzisiaj ?

Gość zakochanny4
porozmawiaj z nim o tym.

uwielbiam to nawet lepsze niz kocham ... bo kochac mozemy razem z nienawiscia do tej osoby czy innymi niedogodnościami ktore przeszkadzaja w drugiej osobie...a jesli uwielbia..znaczy ze czuje sie swietnie przy tobie :)

Gość Twój bardzo przystojny lekarz;
czy te słowa kierujesz ;)do mnie ;)) pomarzyć co ;P?

Gość odtajnienie
haha jestem w tej samej sytuacji. ale odwrotnie. to moj chlopak mnie kocha a ja go jeszcze uwielbiam. mam nadzieje na zmiane bo jest naprawde super i czeka cierpliwie az mu to powiem. ale jeszcze sobie poczeka :P

Gość Kcjcjk jdj
Uwielbiam to uwialbiam. Gdyby cie kochal to by powiedzial kocham!! Ja uwielbiam i ubostwiam swojego kochanka, ale nie kocham. Proste!

Gość punkt widzeniamój
nonie wiem najlepiej gdyby cię uwielbiał i kochał

Gość to po prostu mydlenie oczu
ankaska...a po ile macie lat? facet mówi tak wiele słów,że podziwiam takich szczególnie zdradzaczy cechuje ta kwiecista mowa kiedy wycieraja sobie gęby o swoje żony-mówią to co chce usłyszeć kochanka

Gość tablety
Potwierdzam, że uwielbiam to znaczy uwielbiam. Tyle i tylko tyle. Uwielbiam = bardzo lubię. Wszelkie nadinterpretacje są błędne.

Gość wiele razy slyszalam od faceta
ze mnie uwielbia, w trzech przypadkach szybko przeszlo to w zakochanie z ich strony. glowa do gory. uwielbiac kogos to bardziej niz lubic, to dobre uczucie, to juz prawie prawie..jak sie zakochac :)

Gość Twój bardzo przystojny lekarz;
tak, uwielbiam Ją ,przepadam za Nią , hee śnię o Niej i niewątpliwie marzę Wszytkiego najlepszego Piękna Kobietko , jestem szczęsliwy że praca w instytucji dała mi możliwość poznania Ciebie i zauroczenia sie Tobą ;) z kolei z drugiej strony smutek ;) dobranoc

Gość 1wesds4g
Na każdą historię o tym, że uwielbiam było wstępem do kocham, przypada jedna historia o tym, że uwielbiam oznacza tylko lubię.

Gość wyslij wypowiedz
pewnie uwielbia, bo mu dobrze robisz ustami w polykiem i jestes jego nowa dziwka.

Gość Tomasz Z.
Ja kilka osob napisalo uwielbiam to takie duzo mocniejsze lubie. Ale jesli on Cie kocha a nie jest pewny czy powinien sie otworzyc moze powiedziec zamiast kocham uwielbiam. A w skrocie powiedzial Ci ze nie jestes mui obojetna ale czy juz kocha i pożada muisz sama wyczuc. U nieśmiałego ociera się to o miłość a u pewnego siebie śmiałego moe to byc postawienie pewnej granicy i odcięcie się od miłości ale podkreślenie że jesteś dla niego ważna, bardzo Cię lubi i chciałby spędzać z Tobą sporo czasu.

Gość ktosaaaaaa
Może boi się powiedzieć, że zakochał się itd, więc mówi, że uwielbia.