Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umyta paróweczka

jak to jest,że znam angielski słabo (b2) a umiem rozróżnić australijski, brytyjs

Polecane posty

Gość umyta paróweczka

brytyjski i pozostały ? np. ktoś do mnie zagaduje i mowi że jest z uk, mowi plynnie (murzyn) ale ja juz czuje,że to nie jest rodowity brytol i tak też jest - ogladam filmiki od razu uslysze brytyjski i australijski - amerykanski to dla mnie najwiekszy bełkot i nie podoba mi sie,a wszyscy twierdzą że jest najłatwiejszy do zrozumienia i do mówienia... czy to ooznacza,że mam dobry słuch?

Gość imitation of life
Wydaje mi się, że to nie sztuka, bo każdy ma inny akcent i są dość mocno zróżnicowane.

Gość umyta paróweczka
ale np. czeskiego od słowackiego nie odróżnię, a tymbardziej bułgarskiego od serbskiego! a nawet pomylę rosyjski z serbskim i ukraińskim, a przecież to słowiańskie języki...

Gość żę tak powiem
ja też słabo znam angielski i też umiem odróznić brytyjski angielski od amerykańskiego, ale wg mnie amerykański jest łatwiejszy do zrozumienia

Gość Ta BAS Co.
a holenderski znasz?

Gość tak sią składa
b2 to nie jest słaba znajomość ja znałam angielski na poziome b2 jak wyemigrowałam i wszyscy mi mówili, że wow jak dobrze znasz język

Gość Choć hgvhfc hgvk g
Ja znam holenderski