Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

16 letnia Angielka zabita ze wzgledu na bialy kolor skory w UK

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
a gdzie tam mas zpodtekst rasowy bo ja choć kiepsko znam ten język to widze tam random attack jakiegoś psychola i policja nie wierzy że go znała.

Gość zakłady mięsne DUDA
Właśnie.

Gość gfgfgfgfgfg
ja nie wiem skad ty masz takie info ze ja zabili ze wzgledu na kolor skory :D:D trol zawsze sobie soc wymysli :D:D

Gość do wertypa
Ech... kretynie, gdybyś znał choć trochę angielski to wiedziałbyś, że w artykule nie było żadnego słowa że zabił ją ze względu na biały kolor skóry. Lekarstwa dzisiaj towarzysz wziął? ;)

Gość hiehiehie
wertyp stal sie nudny wiec sam dopisuje fakty, ktore nie mialy miejsca. Moze zacznij o Polsce pisac pajacu

Gość plaabbbannn
Tuszuja jego kolor skory wlasnie przez takich debili jak wertep, ktorzy juz przypisuja do tego rasistowska historie i sieja rasistowska nienawisc.

Ja tam widzę wyraźny opis, że był to czarny facet w koszulce z tygrysem...ale nic nie ma o motywie zabójstwa.

motyw jest taki. on biedny czarny chlopak ona piekna biala dziewczyna. on nie ma na nia szans, wiec ja zadzgal. ostatnio byla inna sprawa z czarnym na tej stronie. tyle ze ofiara byla polka, tez mloda biala, i dostala nozem w szyje. przezyla. goscia zlapali. sa to rasistowskie ataki bo na ofiary wybieraja biale kobiety. nie chca ich okradac a ubic. czarni wlasnie atakuja ze wzgledow rasowych, a ciapaci kulturowo-religijnych.

Gość ultimate goal
Do autora topiku : Bardzo proszę o linki, w których jest napisane, że bandyta zadźgał ją za to, że jest biała oraz Proszę o uzasadnienie poparte argumentami odnośnie przyjętej tezy.

Gość my name is slim shady
a Polacy atakuja przez kompleksy i zazdrosc :D wertyp ty sie jebnij w koncu w ta pusta makowe

czarna oblaly ciapki, bo byla ze sklepu z bielizna. to atak kulturowy... czarni atakuja biale kobiety nie przypadkowo. sa to ataki na tle rasowym.

Gość ultimate goal
Jeszcze raz proszę autora o jakiś sensowny argument oraz dowód na to, że jego teoria jest prawdziwa. Czekam na linki, w których tak piszą.

Gość my name is slim shady
wertyp znawca typow atakow hahahahha jak tu sie z takiego nie smiac. No, ale jak ktos powyzej prosze o uzasadnienie twojej tezy :D