Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkaolkafasolka

ciąża? :) jak myślicie

Polecane posty

Gość jolkaolkafasolka

Dzień dobry wszystkim, dręczy mnie pytanie które jest wynikiem mojego samopoczucia. Otóż nie staram się o dziecko, używam prezerwatyw. Okres miałam 18 . luty stosunek z zabezpieczeniem w nocy z 14 na 15 lutego. Okres (18.02) był normalny. W tym cyklu współżyłam 13 dnia cyklu. Moje cykle są 27-30 dniowe , seks przy uzyciu prezerwatywy. Od 15 dnia cyklu 2 dni po stosunku męczy mnie ból piersi i jak do tej pory nie odczułam objawów owulacji. Co myślicie na ten temat pozdrawiam wszytskie kafeterianki :)

Gość jolkaolkafasolka
dodam, że od kilku dni od 14-15 pobolewa mnie brzuch, dziś czuję dziwne kłucie przy dotknięciu brzucha....

Gość do autorki pisze...
myslimy ze jestes kolejna debilka rodem z gimnazjum, bez podstawowej wiedzy nt fizjologii i antykoncepcji:O

Gość sucha dupa:)
A niby skąd ta ciąża???:/ Matko jedyna...piersi bolą od podwyższonego progesteronu,który zwiększa się w II fazie cyklu,lub z podwyższonej prolaktyny-normalne zjawisko bez ciąży.

Gość gaganana
moze owulacja przesunęła się

Gość jolkaolkafasolka
pytam bo zwykle nie wystepowały u mnie takie objawy, w połowie cyklu mialam sluz płodny i czułam kłucie w jajniku, a teraz zamiast tego ból piersi ( 1 raz coś takiego zdarzyło mi się) dlatego napisałam...

Gość jolkaolkafasolka
nie krytykujcie mnie tylko za to że pytam , gdyby mnie nic nie martwiło wszytsko było "po staremu" nie pytałabym... :(

Gość natalietka
13 dc był seks a od 15 mecza cie juz objawy:D:D:D:D wow, super, gratulujemy to pewnie ciąza pozamaciczna-ulokowana w miejscu gdzie powinien byc mozg:D

Gość jolkaolkafasolka
hmm... co do testu, ostatni stosunek miałam 3.03 za wczesnie na test poza tym była prezerwatywa a on nie doszedł we mnie.... a co do ostatniego testu, to przecież miałam normalny okres 18.02

Gość jolkaolkafasolka
przecież piszę że nie możliwe że kilka dni po seksie są jakieś objawy- logiczne nie o to pytam, pytam o to co jest nie tak że zamiast typowej owulacji(sluz plus kłucie w jajniku - tak mialam zawsze) mam bol piersi i pobolewanie podbrzusza... nie możliwe zebym zaszła w tamtym cyklu gdyz byly to dni nieplodne byla prezerwatywa a on nie doszedl we mnie... poza tym dostalam okres 4 dni po stosunku...

Gość ewytr
ludzie kobieto!!! albo zrob test, albo idz do gina, albo do wrozki, a nie zawracasz d..pe ludziom na forum. nas nie obchodzi czy jestes w ciazy czy nie, juz nie mowiac ze przez neta ci w pizde nie zajrzymy i nie powiemy czy ejstes w ciazy czy nie.

Gość jolkaolkafasolka
nie rozumiem skąd tyle nerwów i agresji w niektórym, poprostu chciałam wiedzieć co może oznaczac brak objawow owulacji a zamiast tego ból piersi i lekkie pobolewanie podbrzusza... ale wida nie dowiem sie, dziś dzień kobiet a co do niektórych z kijem nie podchodz

Gość ewytr
a my nie rozumiemy skad taka glupota u ciebie. tu nie siedza lekarze. a nawet gdyby to przez neta nikt cie nie zbada. boli to przestanie a jak nie to idz do lekarza i nie zawracaj ludziom dupy.

Gość jolkaolkafasolka
SUPER MASZ NASTAWIENIE...boli to przestanie. dzieki za rade

Gość Halinkadjeiufdhie
poprzedniczki maja racje. Powodów moze byc tysiac. RAK, PROBLEMY Z HORMONAMI, GRZYBICA I TYM PODOBNE. Dobra strzelam- to rak. Zadowolona? Rak może dawać takie objawy np. rak piersi. Dziewczyny jak myslicie to rak?

Gość Bolące cycki=
ciąża

skoro kochacie się z prezerwatywą to żadnej ciąży nie ma prawa być(chyba że pęknie)

ktoś słusznie zauważył że nie jesteśmy raczej lekarzami jak na ból w piersiach reagujesz jak na ciążę to na test kochana nie jest za wcześnie są testy co dają wynik już 7 dni po zapłodnieniu a poza tym prezerwatywa nie pękła facet doszedł poza jeny nie wkręcaj siebie i innych ...

Gość Halinkadjeiufdhie
cos ty ja uwazam ze bolace cycki = rak

Gość jolkaolkafasolka
no ale skad ta ciaza? skoro dzien po stosunku nie wystepuja ojawy najwczesniej 6 tydzien.... poprostu sie martwie o siebie dlaczego nie jest jak zwykle bylo a wy mi dowalacie, dobra nie piszcie juz nic bo po co, za zgryzliwosc dziekuje serdecznie

Gość jolkaolkafasolka
dlaczego mowicie że to rak, miałam cytologię robioną w tamtym miesiącu i wszelkie badania i było ok, dlaczego jestescie takie złosliwe

Gość jolkaolkafasolka
poprostu martwie sie jak jużpisałam i stad te pytanie, ale widać źle trafiłam :(

Gość myskaff
może owulacja się przesunęła.

Gość jolkaolkafasolka
dodam że robiłam testy owulacyjne LH test. robię je na wieczór 3 dni temu wynik ujemny 2 dni temu ujemny a wczoraj dodatni (2 razy) ale sni sluzu ani nic :(

Gość jolkaolkafasolka
od godziny zaczęło mnie kłuć jak na owulację (ale słabiej niż zwykle) w prawym jajniku, zazwyczaj kłuło mnie jak do tej pory w lewym, ale śluzu dalej nie mam , proszę was co myślicie.... proszę o normalną odpowiedź .... moze rzeczywiscie owulacja sie opoznila sama nie wiem :(

Witam wszystkie Panie zastanawiam sie czy to możliwe poroniłam w lipcu 2012 od września znów zaczeliśmy się strać o Dzidzie i nic nie wychodziło. Lecz od paru dni irytuje mnie to co sie ze mna dzieje powinnam dostac okres 5 dni temu zamiast tego mam biały sluz zaczynaja mnie bolec piersi, mam straszne wachania nastroju a zrobilam juz dwa testy i sa negatywne jedna kreseczka. chyba jutro wybiore sie na badanie beta hcg