Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wserda

Dzień Kobiet - prezent załamka :/

Polecane posty

Gość wserda

Mój facet chyba oszalał doszczętnie. Wiecie co mi dziś rano podarował na Dzień Kobiet? PATELNIĘ!!!!! No nie powiem, najpierw chciało mi się płakać, a potem miałam ochotę zatłuc go ta patelnią. Dlaczego jest tak, że mężczyznom wydaje się, że najafajnieszy prezent dla kobiety to coś do kuchni? No szkoda, że nie kupił mi proszku do prania, albo jakiegoś nowego Cifa.....

Gość czerstfy ponczek
nie łatwiej było już dawno temu przetłumaczyć nieszczęsnemu chłopinie, że nie bawią cię przydatne prezenty do prac domowych typu patelnia czy wałek i jeśli dostaniesz to wygarbujesz mu skórę ?

Gość tuytujtyu
/br//br/ gjghjg /br//br/ /br//br/

Gość malinnnnkyyy5
Hm, sama miałam kiedys podobnego partnera. Gdy mówiłam ,że kocham tulipany, ten jak natręt zawsze kupował mi róże, których NIENAWIDZIŁAM ;) Nic nie docierało: ani płacz, ani krzyki. No jak gadanie dościany. Rozumiem, więc autorkę watku. Nie załamuj się - patelnia też się przyda ;)

Gość wesolkaludmilka
moj ex dał mi kiedys jakis bon w postaci rajdu samochodowego, a ja nawet prawka nie mialam wtedy to jak niby mialam isc na to???? cos w stylu: http://prezentokracja.pl/Subaru_-_rajdowy_trening_jazdy/produkt.html dla faceta pewni fajne, ale dla mnie to bylo cos dziwnego. oczywiscie oddalam mu ten bon to chyba stara prawda ze faceci najczesciej do myslenia uzywaja wielkiego ptaka a nie mozgu ;/

Gość fdgfdtrt544tedw
a ja nic nie dostalam i zyję. ciesz sie ze w ogole cos dostalas!

Gość Dziewczyno, ale masz problem..
Dziewczyno, ale masz problem.... Ja rozstałam się z moim mężem, bo sobie znalazł inną panią:( Nawet nie wiesz, jak bardzo by mnie ucieszyła jakaś głupia patelnia, albo chociaż durny sms! Straszny jest ten dzien dla mnie bo tym bardziej widzę, jaka jestem samotna :((((

Gość abcdefghkobieta
praktyczny facet :) pewnie nie wiedział co Ci kupić to uznał, ze kupi coś co na pewno Ci się przyda, ja bym się ucieszyła z dobrej patelni ;) mój mąż idzie zawsze w standard i na każdą okazję mam bukiet kwiatów ;)

Gość nazekania bez powodu
eee, komunistyczne święto. lepsza patelnia, niż gościki.... :P

Gość Liczy się gest
nie jedna by chciała tą patelnie a nic nie dostanie.

Gość otworz serce swe i nie wyjezdz
moj nawet nie pamieta vhba ze dzis dizen kobiet. ja sie przpominac nie bede, poczekamy, zobaczymy....

Gość Don Bambini
Twój mężczyzna dał ci jasno do zrozumienia, że jak chcesz zasłużyć na dzień kobiet, to weź się wreszcie do roboty i naucz gotować. Chciałabyś obchodzić święto za nic?

Gość a jak na noc nie wrocil
Mój TŻ w ogóle na noc nie wrocil, wiec tym bardziej ciesz się z patelni, bo jak widzisz, inne kobitki mają jeszcze gorzej.

Gość kasfff
Hehe praktyczny!:-) ja dostalam kwiat doniczkowy (bo zbieram do wystroju nowego domu) i balsam do ciala. Corci kupil spodnie i pasek:-)

Gość O ranyyyyyy
Ja się jeszcze dobrze nie obudziłem. Poszedłem do kuchni zrobić kawę, a matka już się kręciła po okolicy jak sęp. Za drugim razem jak nic nie mówiłem, nie wytrzymała i niby to aluzją, przypomniała mi, że jest dzień kobiet. Powiedziała, żebym kupił mojej dziewczynie kwiatek z okazji DK. Jak jej odpowiedziałem, że pamiętam, ale najpierw chcę się napić kawy, coś zjeść, umyć się i dopiero pójść do kwiaciarni, to odpowiedziała, że nie muszę jej kupować kwiatka. Niby, że jej to nie zależy na tym. A z samego rana się kręciła :P Te baby :D

Gość hahaha, bo ona by chciał już
hahaha, bo ona by chciał już w łózku coś dostac, a jak chłop głodny, to i weny nie ma by prezenty dawac.

Gość ,n,m.c.x.z
a mój wolal pojechać sobie do mamusi, by z nią swietowac. debil jakich malo :/

hahah jebłam z tej patelni... No naprawdę , niektórzy faceci są Baaardzo pomysłowi. Mój ma rano wychodząc do pracy obudził mnie ,pocałował i powiedział że jak uda mu sie wczesniej wyjsc z pracy to kupi mi kwiaty i winko na wieczór a jak nei zdazy to żebym sie nie gniewała... i byłam bardzo szcześliwa:) haha ale nie powiem patelnia to by mi się nowa przydała:)

Gość vredotka2
patelnia na dzień kobiet? też bym się załamała :/ nie jestes wiec sama.

Gość siq
Śmieszny motyw z tą patelnią. Mój facet zadeklarował się, wczoraj że ma na dziś dla mnie niespodziankę. Jednak nadal się nie odezwał, więc pewnie skończy się na gadaniu.

Bukiecik kwiatów dla każdej z Pani. Dają faceci ci zakochani. Bukiecik kwiatów a dla słodyczy. Buziak tak słodki który się liczy. Dajemy róże i tulipany. Te wszystkie kwiaty dla każdej Damy. Kolacja przy świecach też by się przydała. Żeby kobieta wiarę w was miała. Jeśli dziś spełnisz wszystkie te zalety. Będzie to szczęśliwy dzień dla kobiety.

Gość Matłoka
Ja słyszałem że jeden facet dał lasce skrzynkę na narzędzia , serio : -))

Gość no to co powiesz na to?
ja dzisiaj dostałam najpierw życzenia smsem a potem zjebkę:O

Gość mnjha
Moja znajoma ciągle dostawała od swojego faceta sprzęt kuchenny.Prośby i rozmowy nie skutkowały. Na urodziny dostała tak jak autorka-patelnię.Odegrała się wręczając mu na gwiazdkę środki czystości do mycia tej patelni ;-) Zadziałało :-D

Gość *0la*
Zazdroszczę, Twój przynajmniej pamiętał...

Gość farbka 25
no ja tez zazdroszcze bo moj olał to i nawet smsa nie napisal a nie bedziemy sie widziec. Ale, czego moglam sie spodziewac, skoro nawet na walentynki nic nie dostalam. Wroze koniec zwiazku..

Gość lubieJapka
ojeju,też mi problem.Pamiętam jak na którąś taką denną okazję jak dzisiejszy dzień kobiet mąż kupił mi....- kostkę masła:D i powiedział"bo wiem jak lubisz masełko" :D

Gość pojadę na szczaw i mirabelki
:D Dzisiaj dostałam rower w prezencie od męża. Nie spodziewałam się!