Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złodziej 23

Dlaczego nie mogę wyrwać i poznać zadniej ładnej na sympatii ;/

Polecane posty

Gość Złodziej 23

co jest nie tak ...bo z wyglądu jestem trochę powyżej przeciętnej...

Gość wiesz, niektórzy są fajni
z wyglądu a wystarczy, że coś napiszą czy się odezwą i cały czar pryska :D albo nie jesteś tak atrakcyjny jak Ci się wydaje. ale no dobra, na pocieszenie powiem, że przystojny facet szukający w necie laski kojarzy się z jednym więc może i w tym tkwi powód

Gość Landini Rex 80f
Wiesz bo szukanie na internecie to chyba najgorsze miejsce tak samo jak szukanie na dyskotece....tylko od jakiegoś pierdolonego frajera po pysku możesz dostać.

Gość Złodziej 23
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem...napisałem że nie przystojny i dobrze zbudowany tylko trochę powyżej przeciętnej .

Gość Maestro 2013
nie możesz trafić na właściwą

08.03.2013] 09:50 Złodziej 23 co jest nie tak ...bo z wyglądu jestem trochę POWYŻEJ przeciętnej... x Jakoś nie zauważyłem

mnie tez to zawsze dziwi bo znam paru przystojnych facetow ktorzy maja powodzenie w realu a na portalach randkowych zero odzewu...

Gość kobiety z sympatii to dno
albo szukają super atrakcyjnych najlepiej ruchaczy albo dzianych kolesi na sponsorów.

Gość True Crime streets od PL
kobiety z sympatii to dno - prawda w 90 procentach tak jest. To dno znerwicowane, uważające się za nie wiadomo kogo, bezczelne, wulgarne, chamskie, szukające tylko sexu i wrażeń...

Gość True Crime streets od PL
Pisałem z około 40 kobietami spotkałem się bodajże z 12 z 2-ma byłem w związku, z tą drugą jestem do dzisiaj ale takie jak ona to rzadkość tam nawet mniej niż 5%

Gość fsdfs
Krwawy Edward To, że każda cie tam olewała, nie oznacza, że są dnem po prostu nie chcą byle kogo 7 Skoro są same to nie dla tego, że nie chcą byle kogo tylko, że nikt ich nie chce. Idąc za Twoim rozumowaniem mężczyźni wolni albo Ci przed pierwswzym razem tem mogą nie brać byle kogo byleby był.

Gość popycham posty
bo lubie