Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamcia26

kobiety z programu "Perfekcyjna pani domu"

Polecane posty

Gość jamcia26

zazdroszczę im, mają sowej domy lub mieszkania, są szczęśliwymi matkami i maja kovhającyhc mężów, ja jestem po studiach mam zaraz 26 lat i chciałabym tak, a ten program mnie przytłacza, tym bardziej jak często widzę w nich młode właśnie dziewczyny...:(

Gość do restauracji ???????????????
to po co oglądasz takie programy ? obejrzyj sobie jakiś dobry serial np Walka o Tron a nie pierdoły o sprzątaniu, program jest ustawiony jak wszystko w telewizji

Gość weronikafaustynka
ale to samo jest w "UGOTOWANI" po co sie wczuwasz:P

Gość obejrzj sobie
program w oryginale z Anglii z Anthea Turner, tam to dopiero mają syf w mieszkaniu :D :D polska produkcja przy tym wygląda biednie :D

a UGOTOWANI to wogole porazka maja chalupy wypasione a graja o 5 tysiecy zl smieszne moim zdaniem...

Masakra czasem. Jak to młoda laska, dziecko spało w starym brudnym wózku bo w łóżeczku pełno było ciuchów. Mnie by było wstyd. Nie wiem czego tu zazdrościc.

Gość Izabelka......... ...:)
w perfekcyjnej pani domu maja w tych mieszkaniach taki syf, ze brak slow. Wiec gdzie maja tych fajnych mezow itp skoro nie pomagaja im utrzymac porządku? a w Ugotowanych zauwazysliście, że sa zazwyczaj osoby z wypasionymi mieszkaniami?

Gość weronikafaustynka
wiesz... bo trzeba sie pokazać:D

dlatego już dawno przestałam oglądać TVN... mafia i tyle. pokazują nam codziennie jakimi jesteśmy gównami, bo wzieliśmy kredyt na 50m mieszkanie na 40 lat i nawet nie mamy kasy, że je ładnie wyposażyć. nie wierzcie w te głupoty, które oglądacie...

Gość na pomarańczowo teraz
w UGOTOWANYCH na tyle odcinkow ile widzialam to tylko 2 kuchnie byly ladniejsze od mojej :D

W ugotowanych to prawie każda kuchnia wyposażona w Miele gdzie jeden sprzęt kosztuje więcej niż główna nagroda:D Potem połowa tych uczestników jest w innych programach typu Master Chef czy DDTVN.

Gość Mrs.Elitte
te programy oglad sie z przymrużeniem oka, Perfekycjne wcale nie ogladam, bo to dno Ugotowanych lubie, bo mozna fajny przepis podłapać

Gość agniechaa z psem
Wszystko się da, ja tez mam 26lat, kilkuletnie dziecko, dobra prace męża mieszkanie 68m :) bardzo ładnie nowoczesnie urzadzone. Jak się tylko narzeka to do niczego sie nie dojdzie.

Gość jsjsjjd
Kurcze nie wiem o co wam chodzi z tymi ugotowanymi,normalne mieszkania tam maja,niczym sie nie roznia od mojego i znajomych,nie przesadzajcie

hehe przecież te programy sa reżyserowane sprzęt pożyczony od sponsora scenariusz rozpisany i wyuczony :) żenuła że jeszcze ktoś w te ściemy wierzy ;)

Gość agniechaa z psem
W pewnym odcinku UGOTOWANYCH dziewczyna nie mogla znależć nici- dzwoniła do kogoś z pyt gdzie sa- podejrzewam, ze nie było to jej mieszkanie.

Gość a gdyby tak mozna było
te programy to jedna wielka sciema:D

Gość kobiety z programu perfekcyjna
to są te które siedzą na kafeterii :D dziwicie się ze syf maja a same tak macie :D

Gość Szczesciara:) :) :)
Oj nie przesadzajcie. Oni wcale takich ładnych mieszkań nie maja. Mam ładniejsze.

Gość dziwne bardzo
ja bym sie ze wstydu spaliła gdybym miała taki syf w domu i jeszcze cała Polska miała to oglądac :o

Gość Izabelka......... ...:)
zastanawiam sie ile czasu trzeba nie sprzątac aby doprowadzic dom do takiego stanu jak w tym programie. Szok!

Gość jdjsja
Wezcie sie do roboty nieroby,zamiast siedziec w domu to tez ladniejsze mieszkania beda

Gość jamcia26
to nie ejst tak , ze ja tylko narzekam, prace mogłabym zmienić, ale męża sobie od tak na zwołanie nie znajdę, ten facet z którym jestem nie jest chyba tym kogo szukam, a ja marzę o domu

Powiem Ci tak nie wierz do końca w to co pokazują w tym programie. To tylko mały fragment zlepek. Znam bardzo dobrze jedną z uczestniczek tego programu. Mieszkanie owszem może i jej ,ale dostała je od miasta i to w takiej dzielnicy,że bałabyś się tam wyjść na spacer - tacy fajni ludzi tam mieszkają. Rzeczywiście luksus - ich 6 a mają 3 pokoje. I teraz wyobraż sobie masz lat 27 i może i owszem kochanego męża i 4 dzieci:-). Ty nie pracujesz utrzymuje Was maż ,który kokosów nie zarabia. I teraz pomyśl naprawdę chciałabyś mieć taki syf w domu???

Gość czop345
Normalne domy tam maja,az taka bieda u was ze to luksus dla was?!

Gość olk
a czego zazdrościć syfu jaki maja tych domach ,jakoś z tego pamiętam na wypasie domów tam nie bylo ,ale jak by były to pewnie by panie w programie nie wystąpiły bo miały by gosposie a nie same ze ścierą latały .

Gość czop345
Mowie o ugotowanych