Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszka73489345

300zł za ten sweter:o

Polecane posty

Gość karaluszka73489345

http://avanti24.pl/moda/56,103632,13518818,Cienki_sweter_na_4_sposoby.html Chyba kogos zdrowo posrało... Ciekawe, czy ktoś to kupuje, bo ja nawet mając kupe kasy bym się nie zdecydowała:o

Gość Wiesniareczko wynajmij sobie
Jesli jest dobry gatunkowo to warto. Zamilcz juz, nie znasz sie.

Gość jgkgjlegj
nigdy. ale wiesz ci powiem ci cos ta Polska i te ceny to posrane wszystko jest. Dlaczego taka samam kurtka w H&M w UK kosztuje 30-40 funtow tj. 300zl. A w polsce 400 zl. Worki do odkurzacza Vorwerk u nas za 4 place 48 zl w UK z 10 8 funtow co jest 40 zl. Oni poprostu wala takie ceny ze masakra a polacy chodza i kupuja cos co jest niewarte swojej ceny. a potem na przecenach kurtka co byla za 350 kosztuje 50 a oni i tak na niej zarabiaja. Banda zlodzieij i oszustow

Gość karaluszka73489345
Ta, jasne, 300zł za sweter, nie smieszaj się. Co on, ze złota?

Gość jgkgjlegj
gatunkowe moze i dobre ale to tez niejest super firma.....

Gość karaluszka73489345
Prawda, ja staram się w ogóle nie kupowac w sieciówkach w PL, bo czuję się nabijana w butelkę. Dokładnie jak piszesz, ten sweter na zachodzie kosztuje pewnie max 40 euro, a przecież w PL jest tańsza dzierżawa lokalu i siła robocza. Ja już wole kupić w sklepiku osiedlowym czy lumpeksie za normalną cenę niz dawac się robić w balona. Ciuchy w sieciówkach kupuję jak jestem za granicą.

Gość fhhggfgffs
Sama sie nie znasz. Ten model swetra jest juz passe, te ogony to byla chwilowa moda. 300 a nawet 1300 warto dac, za ponadczasowy klasyczny model, a nie shit na jeden sezon. Ziemia juz ledwie zipie od konsumpcyjnego stylu bycia idiotek slepo dazacych za moda.

a ja patrze i nie widze 300 za sweter :O moze niedowidze?

Gość agniechaa z psem
Plusem sieciówek jest mozliwośc wymiany, reklamacji. Ja kupiłam płaszcz w h&m zimowy, za 299zł w lutym zamek w kieszeni mi się zepsuł poszłam wymienić bez zadnych problemów mogłam wymienić lub dostac karte w wysokości jego ceny i kupić co chce :) na straganie nie masz takiej mozliwość a ciuchy wcal tańsze nie są. Solra to dobra firma, warto wydać nawet 400zł

nie kupiłabym swetra w takiej cenie, a mam podobny (jeśli chodzi o krój) i był mniej więcej 3 razy tańszy, a jakość również zadowalająca, po pół roku nadal wygląda jak nowy...