Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusis

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam wszystkich. Może zacznę od początku. 16 lutego miałam okres, kochałam się w 28 lutego i 1 i 2 marca - w dni płodne. Chciałabym zaznaczyć że mój facet skończył w gumce i poszedł ja wyrzucić do łazienki do kosza. jak tylko wyszedł ja szybko wzięłam strzykawkę pobrałam nasienie i sobie wstrzyknęłam ( to trwało około 4-5 minut). Teraz mam dostać okres 14 marca jednak od 3 dni pobolewa mnie podbrzusze a wczoraj wieczorem ni z gruszki ni z pietruszki miałam ochotę na wędzoną rybę ( a tak naprawdę nie nawiedzę wędzonych ryb). Piersi są też tak jakby opuchnięte i trochę pobolewają. A już nie mówię że apetyt mi wzrósł na wszystko - chodzę i jem co się da.. Dodam że bardzo bym chciała być w ciąży.. Wiem że na test ciążowy jest jeszcze za wcześnie.

Na głupotę nie ma rady....:( Nie wiem jak mozna być tak egoistycznym.

Proszę się głupio nie wypowiadać. Nie znacie mojej sytuacji. Ja wiem że mój facet bardzo by się cieszył z dzidziusia ale jak ma przyjść co do tego to się wycofuje i mówi że może później, kiedyś indziej.. A mówi mi tak już od 2 lat.. Postanowiłam wziąć sprawę w swoje ręce. Kto mnie nie rozumie to proszę sie nie wypowiadać.

Gość 123GOCHA
złapać chłopa na dziecko.... :O Na jego miejscu nie chciałabym być z taką osobą...;/ skoro nie chce dziecka, to jest niegotowy proste. mam nadzieje, że nie jesteś w ciąży i nie będziesz, bo normalna to ty nie jesteś

Gość hahahahahahmk
masakra........... sama wstrzyknęlas sobie nasienie

Myślicie że jestem jedyna która tak zrobiła? Bardzo dużo jest takich dziewczyn ale po prostu nie wypowiadają się na forum bo nie chcą być poniżane, wyśmiewane

Gość uwazajcie na to ! ! !
nawet po paru minutach nasienie degeneruje sie w wyrzuconej gumce(nie ta temperatura), oczywiscie moze dojsc do zaplodnienia, ale szanse na zdrowe dziecko dramatycznie maleja, cos ty narobila

Wg mnie, jeżeli plemnik został uszkodzony to nie będzie miał siły dotrzeć do komórki jajowej. Czytałam na innych forach że niektóre kobiety tak zaszły i mają zdrowe dzieci.

Gość aaaaanaa
z mojego doswiadczenia 2óch ciąż mogę stwierdzić ze chyba troche za wcześnie na tak mocne objawy ciąży o jakich piszesz, u mnie jednym z pierwszych objawów był wodnisty mleczny sluz/zaczęłam wtedy stosować lactovaginal/ a kolejnym tkliwe i nabrzmiałe piersi, ale to wszytko było po spodziewnym dniu miesiączki-nie wczesniej, czyli gdzieś od 6 tc.

a jesli doszlo do zaplodnienia a plemnik zostal uszkodzony !!! nie rozumiem takich chorych dziewczyn jak ty !! ja bym sie na takie cos nie odwazyla - jak plemnik zostal uszkodzony to powodzenia......