Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca..

mam takie pytanie

Polecane posty

Gość pytająca..

przede wszystkim staramy się o dziecko. ostatnią miesiączkę miałam 3 lub 4 lutego, nie pamiętam :) zawsze tydzień przed okresem strasznie bolały mnie piersi, tak że nie mogłam nawet ich dotknąć. dziś mamy ósmy marca okresu nie mam, piersi mnie nie bolą absolutnie nic. czy to możliwe abym była w ciąży? bardzo dziwią mnie te piersi zawsze taki ból a teraz nic. czy to normalne?

w ciąży to zwykle piersi bolą i to bardzo. Często to jest jej perwszy objaw. Jak masz obawy zrób test.

Gość wrozkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak jestes, nie nie jestes. Wybierz sobie odpowiedz

Gość justa-kapustaaaaaa
zamiast zadawać tak głupie pytania zrób test i wszystko będzie jasne, jesteś już po terminie spodziewanej miesiączki więc test będzie wiarygodny

Gość pytająca..
właśnie wiem, tylko bardzo dziwi mnie ta odmiana, zawsze bolały BARDZO a teraz kompletnie nic. i to jest właśnie dziwne. i brak miesiączki, choć te kilka dni pewnie nic nie znaczą. ale ja już ma film :) z testem poczekam do poniedziałku.

Gość justa-kapustaaaaaa
zrób test dzisiaj i będziesz wiedzieć, nie jesteś ciekawa? ja bym nie wytrzymała tej niepewności :D u mnie oprócz spóźniającego się okresu normalne objawy okresu, ale domyśliłam się, że mogę być w ciąży przez to, że strasznie byłam ospała i zmęczona, normalnie oglądałam filmy do około 22, a o 20 już byłam padnięta, nie miałam ochoty na nic, zrobiłam test i wyszedł pozytywny!!! teraz mam 6mc córkę ;)

Gość klasykaklasyka
mnie w pierwszej ciąży zaczęły boleć piersi z tydzień przed spodziewaną miesiączką a teraz w drugiej jakieś dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce zaczęłam odczuwać ból w cycach, także nie ma reguły.. Dziwie mnie tylko czemu nie zrobiłaś testu ?? czy to kolejna prowokacja ??

Gość pytająca..
to nie prowokacja. jeżeli chodzi o test to obawiam się, że wkręciłam sobie jakiś film, przecież kilka dni spóźniający się okres to nic nie znaczy, trochę boję się rozczarowania dlatego czekam. no właśnie was bolały piersi a mnie nic zupełnie nic. brzuch czasem lekko zakuje ale to bardzo rzadko. dlatego niewiem co mam zrobić, chyba jednak kupię ten test i rano zrobię i będzie problem z głowy. gdyby był pozytywny to byłabym pierwszą listopadówką chyba tu. bo to by pewnie wyszło na listopad..:)