Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama obecna i... przyszla

Moje dziecko ma 7 miesiecy a ja znow jestem w ciazy...z dwojka

Polecane posty

nie mialam okresu 3 tyg, testy byly negatywne....myslalam, ze cos mi cykl szwankuje. Poszlam do lekarza, a ten mi mowi, ze to 7 tydzien;/ bede miec blizniaki;/ nie planowalismy 2 dziecka tak szybko, moze za 2-3 lata, a na pewno nie 2 na raz. Maz sie cieszy, a ja jestem przerazona, zalamana, szok ;(

Gość KLASYKA NA TOPIE
A ja Ci zazdroszczę :) Może tego, że dwójka by mnie też na początku trochę przeraziło, ale tego że jesteś już w ciąży zazdroszczę bardzo. Bo u mnie serce kłóci się z rozumem. Serce by chciało zajść już w ciążę i urodzić synkowi szybko rodzeństwo, a rozum zakłada prezerwatywę :P

Gość anka1990
powiem ci jedno ciesz się tym na pewno dacie rade. Ja już kilka miesięcy nie mogę zajść w ciąże i takie żale jak twoje sprawiają mi jeszcze wiekszą przykrość. jest takie przysłowie pieniędzy i dzieci nigdy za dużo.

Gratuluje! Będziesz miała mega hardcore ale szybko "z głowy" powodzenia!

a ja tam bym tak chciała :-) wiadomo, że to może być szok, ale jeśli i tak planowaliście kolejną ciążę, to obskoczysz pieluchy za jednym zamachem :)

juz mi sie plakac chce na sama mysl....moja corka jest strasznie absorbujaca, jak ta dwojka tez taka bedzie... ;( trudno, w koncu zobacze pozywywne strony tej sytuacji. Maz mi dzis powiedzial, ze kupi mi wozek dla trojaczkow ;p

Gość julita28
Super!Zawsze chcialam bliznieta, ale na razie ich nie mam. Mam dwoch chlopcow 2 latka , a drugi 10 miesiecy. Mysle o trzecim....corci. Masz w rodzinie bliznieta?

mam kuzynki trojaczki;)

Czesc! Ty placzesz ze bedziesz miec blizniaki:)! Ja ma 4 dzieciakow(najstarsza corka 12lat,druga corka 5 lat,synek 3latka i synek 9miesiecy) i obecnie jestem 7 tyg z piatym dzieckiem:) tez plakalam,rozpaczalam nawet. Kocham swoje dzieci bardzo,nie wyobrazam sobie bez nich zycia,dlatego juz postanowilam ze je urodze. Do tej pory swietnie dawalam sobie rade z czworka to i z piatka dam! Najstarsza corka mi bardzo pomaga. Najwazniejsze to zeby bylo zdrowe. Maz tez z poczatku rozpaczal,teraz juz chyba sie do tej mysli przyzwyczail:) ale to juz koniec,to moja ostatnia ciaza. I co wy na to?

Gość Sikooloowkaskodooogoi
Zazdroszcze córeczki i blixniaków.masz duzo ciesz sie

Gość fsafsfas
tragedia.ja bym plakala.

Gość barnej
się bzykaliście to macie :) dobrze, że mąż się cieszy - Ty też zacznij - nie bardzo masz wybór :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
czy wy naprawdę nie wiecie co to antykoncepcja?

Gość jhjjjjjjjjkkkkkkkk
JA ci wspolczuje mam straszny zapierdol z 2jka a co dopiero 3cie...malo radosci z macierzynstwa tylko latanie miedzy dzieciakami..no moze poniej bedzie lepiej

mam bliźniaki to temat do dobrego rozplanowania dnia, nie zabezpieczaliście się..teraz przełknąć gorzką pigułkę i chwycić byka za rogi;)

Gość ja cii powiem ze
sa plusy i minusy kazdy tu ci powie co innego a najwazniejsze abys dostrzegla wiecej tych plusow zamiast sie dolowac bo to nic ci nie da. No trudno stalo sie i teraz nalezy myslec pozytywnie starac sie czerpac z tego jak najwiecej radosci chociaz wiadomo ze latwo nie bedzie.