Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivka:D

Śmieszy was to ?

Polecane posty

jeżdzę codziennie autobusem,pewien chlopak też, znam go tylko z widzenia. On zawsze wysiada w swojej miejscowosci(jakies 20km od mojej), dzisiaj stał przy drzwiach, jego kumple z tyłu gdzies byli,bo zawsze razem stali i wysiadali.Nie wiem czy on sie zajebał w akcji czy co, chociaz patrzyl na droge :D, jego koledzy przez szybe sie smiali ze on nadal stoi nieruchomo, ja go nie znam wiec nic nie mówiłam, potem przystanków nie bylo i dojechal az do mojej miejscowosci, w drodze spalil takiego buraka ze szok , zrobil taka nieporadna mine :D on ma z 16-17 lat :D siedzialam i sie usmiechalam do szyby, ale szczerze to myslalam ze padne :D

ale co w tym smiesznego, ze niesmialy chlopak chcial zobaczyc gdzie mieszkasz? a moze nawet by zagadal gdybys nie smiala sie glupkowato

a czemu akurat mialby jechac zeby zobaczyc gdzie ja mieszkam??:o on nie widzial ze sie smieje :D

was by to nie smieszylo? chyba jakas nienormalna jestem :(

zsikalam sie ze smiechu i kierowca zauwazyl zolta struzke i kazal mi wysiasc

Gość matko kochana, najpierw
przetlumacz ten tekst na jezyk polski ! nic nie mozna z tego zrozumiec! przeczytaj to raz jeszcze i napisz to po polsku !!

Ktos wyzej zrozumiał, ale dobra, moze masz problem to uproszcze jak sie da ;) Codziennie dojeżdzam autobusem do szkoły :) On też, ale jest młodszy. Nie znam chlopaka osobiscie, nie podoba mi sie itd. Kojarzymy sie z widzenia. Mieszkam dalej od niego, o jakies 20 km. On zawsze stoi z kolegami i z nimi wysiada, a dzisiaj byl sam przy drzwiach, nie wygladał na jakiegos nieogarnietego bo patrzyl na droge, orientowal sie chyba gdzie jest.Oni wysiedli i patrzyli na niego,smiali sie. Dojechał do mojej miejscowosci(kasy chyba przy sobie nie miał) ,w drodze chyba sie zorientowal, bo strzelil buraka i miał taką smieszna mine. Na sama mysl smiac mi sie chce. :D

Gość coole w słoiku
fajne śmieszne poziom gimgowna :)