Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdwijddddd

Single powinni płacić niższe podatki, bo nie mają dzieci, które kosztują państwo

Polecane posty

Gość jdwijddddd

mnóstwo pieniędzy - edukacja, ciągłe leczenie, dopłaty na dzieci. Potem będą nierobami, bo w Polsce nie ma pracy i ludzie siedzą na utrzymaniu rodziców.

Gość bocianie tango
a dlaczego single nie maja dzieci?

Gość jdwijddddd
Bo single = pojedynczy, ktoś bez dziecka i partnera, w momencie narodzin dziecka singiel przestaje być singlem. Może być samotną matką, ojcem itp.

Gość Euuhhhghhhh
Single nie maja dzieci bo ich niw stac sa to ludziw ktorzy zaczynali od zera bez mieszkan i jeszcze maja za to placic

Gość napalona studentka..,
zgadzam sie, jestem singlem, bo w zyciu kreci mnie cos wiecej niz zmienianie pieluch i gadanie "aciuciucuc" do dzieciaka, robie kariere naukowa, obracam sie wsrod powaznych ludzi, nie mam zamiaru placic podatkow na patologie, bo rodziny wielodzietne to najwieksza patologia w Polsce! robia dzieciaki po to by dostawac kase a potem chowają zwłoki w beczkach po kapuście :O

Gość notocoooo
no właśnie, wielce wykształcona paniusiu obracająca się wśród poważnych ludzi,trzeba cie opodatkować,zebym miała z czego doic na moje dzieci :D zatem zapierdalaj jak dziki osioł ,podatek będzie większy:P

Gość notocoooo
czy pisząc o poważychl ludziach ,między którymi sie obracasz,miałaś na myśli tych podstarzałych sponsorów ,którzy obracają twoją dupę?:D