Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaggagaggaa

Test się pomylił ???

Polecane posty

Gość gaggagaggaa

Robiłam dzisiaj rano z porannego moczu wyszedł negatywny, okres mam mieć dopiero 16 (o ile tak będzie bo w tym miesiącu odstawiłam anty) W ciąży być nie chcę, ale boję się że wpadłam.. Uprawiałam sex dwa dni przed zażyciem nowego opakowania, teraz dowiedziałam się że jak 8 dnia nie zażyje się tabletki to jest tak jak by się przez te 7 dni przerwy było nie zabezpieczonym .. Od jakiś 2 tygodni boli mnie podbrzusze, ból podobny jest do tego okresowego teraz nie wiem czy to ciąża czy efekt odstawienia tabletek ?

Gość gaggagaggaa
?

Gość gaggagaggaa
tak.. myslałam że tabletki jeszcze działają. miałam wtedy końcówkę okresu

Gość gaggagaggaa
ale te bole brzucha to raczej za wcześnie by się pojawiły jak by to była ciąża co myślicie ?

Gość kathe-ring
Technologie, w których posiadaniu jest obecnie wojsko, pozwalają na produkowanie huraganów o niszczycielskim potencjale. Dzięki dostępnej aparaturze możliwe jest też manipulowanie trasą ich przebiegu, zmienianie ich ścieżki, siły albo ograniczanie ich aktywności do wskazanego obszaru. Zdaniem jednego z amerykańskich ekspertów, to właśnie inżynieria pogody i klimatu, technika określana też jako geoinżynieria, pozwoliła na sterowanie huraganem Sandy, który w październiku ubiegłego roku przetoczył się przez Amerykę. (fot. AFP) Już kilka miesięcy temu meteorolog Scott Stevens pozwolił sobie na wyrażenie szokującej opinii na antenie popularnej w Stanach Zjednoczonych rozgłośni. W czasie, kiedy Amerykanie przygotowywali się na uderzenie huraganu, ten szanowany i wielokrotnie nagradzany specjalista od pogody powiedział, że wojsko ma wystarczające instrumenty do tego, by sterować pogodą. Powiedział także, że Sandy jest przykładem huraganu, który mógł być wygenerowany, a potem kierowany za pomocą dostępnych technik. Co ciekawe, na bieżąco komentował też ścieżkę, jaką przemieszczał się żywioł i trafnie typował dalszy przebieg wydarzeń - poinformował serwis Examiner. "To, co tutaj widzimy, to zastosowanie inżynierii. I to w dość nasilonym stopniu" - mówił Scott Stevens. "To, co oni robią, to 'kopanie koryta' z zachodu, a potem ulokowanie huraganu znów wzdłuż wybrzeża".

Gość Bądź sobą
ogarnij się dziewczyno... Jak się odstawia tabletki to się zabezpiecza wcześniej, ale głupich się nie sieje sami się rodzą

Gość gaggagaggaa
.

Gość gaggagaggaa
wyszło tak jak wyszo.. a czasu juz nie cofne chce wiedzieć co o tym myślicie

Gość Czemu i ginekologa dzisiaj nie
Dziwie sie ze dzisiaj nie wybralas sie do GINEKOLOGA po tabletke 73 PO(zaden gin nie robi prblemow jesli nie czesto o nia prosisz) Ja na wszelkii wypadk zawsze mam tabletki aborcyjne do 10 tyh ciązy Zle zrobilas ze nie poszlas po wypisanie 72 PO Jesli okaze sie ze jestes w ciązy to zawsze mozesz tabletki aborcyjne zarzyc do 10 tyg ciązy

Gość Czemu i ginekologa dzisiaj nie
72 PO

Gość gaggagaggaa
Sex miał miejsce jakies 18 dni temu więc na to raczej za późno

Gość gaggagaggaa
?

test może być jeszcze nie wiarygodny mosz jeszcze sporo czasu do okresu wiec nie musi pokazać bo to nie od seksu ale od momentu zapładniania rosnia poziom hormonu

ale co z tego że mogłA KUPIĆ jak autorka była pewna że tabletki ją zabezpieczają

Gość gadadadaa
ale jako tako nie zauwazyłam żadnej krwi zdażasię przy zagnieżdzniu więc może jednak w ciązy nie jestem

Gość Bądź sobą
zdaża, ale u mnie nie było ani kropli, test na 99% był niewiarygodny... Zrób bete i będziesz wiedzieć...

Gość gadadadaa
skad wiesz że na 99?

Gość gadadadaa
??

Gość gaggagaggaa
?