Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taniushka505

Wstydzę się przed facetem tego, że nigdy jeszcze

Polecane posty

Gość Taniushka505

nie uprawiałam seksu ani się nie całowałam, a mam już 25 lat :(

Gość MarioC
To się nie wstydz ;) Nie ma czego! Przełm się i jakoś pójdzie :) Powodzenia!

Gość sdfsdg
Spokojnie mężczyźni nie robią z tego problemu w przeciwieństwie do kobiet. Kobieta dziewica bez całowania - mężczyźni nie robią problemów Mężczyzna prawiczek bez całowania- kobiety uważają takich za ścierwo, gówno i nieudaczników , lepiej chodzić na dziwki byleby nie być prawiczkiem.

Ja tez sie bałam na poczatku jak to bedzie i w ogole ale nie ma czego ; d Bedzie dobrze ;d

Gość Taniushka505
Na razie jest super, jest mną oczarowany, rozmawiamy o tym i o tamtym, ale gdy się dowie, że jestem zielona w tych sprawach... może być zawiedziony. Mężczyźni wolą chyba jednak bardziej doświadczone kobiety.

Gość ja tez sie wstydze przed nowo
poznanymi facetami ze tez nigdy:O boje sie ich reakcji i wykorzystania, ze poruucha i zosta mnie, bede czuc sie jak szmata:(:( calowanie to co innego, ja chodzilam do klubow, do pubow, gdzies gdzie mozna kogos spotkac, jest duzo ludzi, zabawa, muzyka i panowie sami sa chetni, zawsze jakis pocaluje, mozna nauczyc sie calowac, a ze nie spotkam takiego juz to nie bedzie wstydu i obciachu ze nie wyszlo, szybko sie zapomina o porazkach:)... jestem w podobnym wieku i wydaje mi sie ze najlepszy sposob pomacac obcego faceta niz bez doswiadczenia i wiedzy zaczynac z kim na kim nam zalezy i potem sie blaznic:(:( na seks tez sie kiedys odwaze z jakims obcym, bo z chlopakiem bym miala za duzy stres, paralizowalo by mnie, ze jestem taka zielona jeszcze, jednorazowe razy sie szybko zapomina jak sa kleska. innego wyjsciaw tym wieku nie widze. Czekanie na swoja milosc to chyba w bajkach i ludzenie sie, ze jakis facet zaakceptuje moje braki, wrecz bedzie mnie ocenial nieprzyjemnie i bolesnie, faceci sa wyczuleni, im starszy tym bardziej chce miec dobry seks a nie bawic sie w nauczyciela ... potem zaryzykuje wejsc w powazny zwiazek. Pozdrawiam :):)

no i co z tego, nawet jak będzie zawiedziony, zawsze czymś będzie zawiedziony, nie ma ideałów. jak będzie się indyczył, to spytaj, czy chce, żebyś poszła gdzieś to dziewictwo stracić i dopiero potem do niego wróciła:D

Gość dokladnie, faceci chca
doswiadczone i sami tez chca byc doswiadczeni, wola dziwki, prostytutki niz normalne dziewczyny, a dziewice tez maja za dziwaki

ja tez sie wstydze przed nowo, masz poważny problem z sobą i z poczuciem własnej wartosci :O, coś z tym zrób

Gość Taniushka505
Niby tak, ale odnoszę wrażenie, że w dzisiejszych czasach dziewice są często wytykane i wyśmiewane. Tymczasem ja naprawdę nie chciałam iść do łóżka z byle kim...

Gość MarioC
Taniuska jak mu się podobasz to to nie będzie miało żadnego znaczenia. Nie oceniaj się negatywnie. Doświdzczenia nabierzesz z nim ;)

Gość mister germany
czy sa jeszcze takie kobiety.... :-) ale z drugiej strony cos sie marnuje....?

ale o co Ci chodzi? ta znajomość ma się opierać wyłącznie na seksie? (nie oceniam, pytam). jeśli tak, to może być problem. zresztą i tak masz problem, nie rozwiążesz tego, musiałabyś się z kimś puścić wcześniej. nie ma sensu się tym przejmować, nawet jeśli to problem dla Ciebie:D chyba, że chcesz se zaaplikować nie wiem co.... wibrator, i go oszukać:D

Gość widac, ze nie znasz facetow
i swoje zdanie opierasz jedynie na swoich pogladach a nie na ogole i opinii innych mezczyzn .................. x //Spokojnie mężczyźni nie robią z tego problemu w przeciwieństwie do kobiet. Kobieta dziewica bez całowania - mężczyźni nie robią problemów Mężczyzna prawiczek bez całowania- kobiety uważają takich za ścierwo, gówno i nieudaczników , lepiej chodzić na dzi**i byleby nie być prawiczkiem.// x robia problemy, oceniaja, kieruja sie stereotypami, stawiaja i maja wymagania. niestety .... za scierwo i gowno - nie, raczej za lamagi, ciapy, ofermy, a za scierwo i gowno to maja tych co chodza na dziwki, prostytutki .... x wiec KOBIET TEZ NIE ZNASZ ......... jeszcze duzo przed toba

Gość Taniushka505
Generalnie to ja dopiero odkrywam świat damsko - męski. Wcześniej chorowałam na depresję i fobię społeczną, w związku z czym moje kontakty ze światem, w tym z facetami, były znikome. Straciłam kilka dobrych lat z tego powodu, ale na szczęście się podleczyłam i stąd też więcej zaczęłam wychodzić do ludzi. To właśnie wtedy się poznaliśmy i cóż, zaiskrzyło. Bardzo mi na nim zależy, ale jestem strasznie spięta i stresuję się wizją wspólnego seksu itp.

Gość Taniushka505
Jak pokonać ten strach?

Autorko też mam 25 lat i jestem dziewicą od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem. Strasznie mi na nim zależy i mu na mnie też. Bardzo się bałam mu powiedzieć że jestem dziewicą, bałam się jego reakcji -on jest doświadczony. Sypiamy w jednym łóżku ale jak do tej pory do niczego między nami ni dochodziło, ale ostatnio on chciał już czegoś więcej...Nie miałam wyboru musiałam z nim porozmawiać o tym...strasznie się bałam...ale on mnie pozytywnie zaskoczył, powiedział, że widać, że się szanuję, w dzisiejszych czasach jestem rzadkim okazem. Co najważniejsze powiedział, że mu to nie przeszkadza i poczeka. Więc nie obawiaj się jego reakcji jak mu zależy to na pewno Cię nie wyśmieję, będzie dobrze :)

Gość ssdfetfrtre
Wstydzisz sie, ze jestes porzadna?

Gość Taniushka505
Właściwie powinnam traktować swoje dziewictwo jako zaletę, ale czasy, w których żyjemy i ta presja wokół sprawiają, że momentami czuję się jakbym totalnie odstawała od innych. Nawet moje koleżanki sobie ze mnie żartują.

Gość miałem tu kiedyś inny nick
Może dla tego bo kobiety na każdym kroku nie podkreślają tego że są dziewicami, a dla prawiczka to ważniejsze niże cokolowiek innego :) Poza tym jak ktoś jest brzydki to niech nie zgania na to, że nie ma kobiety, bo jest prawiczkiem, no jak ma nie być jak jedyna co go chce to renia rączkowska :D ?

heh to zmień koleżanki :/. Nie wiem jak mogą z ciebie żartować po prostu nie poznałaś odpowiedniej osoby i tyle. Lepsze to niż puszczanie się na lewo i na prawo, ponieważ takie są współczesne wymogi.

Gość Taniushka505
Otóż to. Nie mogłabym iść do łóżka z kimś, kogo nie darzę prawdziwym uczuciem. Wkurza mnie, gdy ktoś z tego kpi, bo poważnie podchodzę do tego typu spraw.

Autorko, jak Cie czytam aż grzmię wrrrrrrrr, ogarnij sie kobieto, zamiast zaufac facetowi ktory coś dla ciebei znaczy wolisz zaufac temu który tobą wzgardzi i źle potraktuje? Do psychiatry! natychmiast!

"Może dla tego bo kobiety na każdym kroku nie podkreślają tego że są dziewicami, a dla prawiczka to ważniejsze niże cokolowiek innego" też tak myślę, im mniej sie coś podkreśla, tym mniej jest to "trudne", ludzie, dajcie spokój, to tylko natura. "Wkurza mnie, gdy ktoś z tego kpi, bo poważnie podchodzę do tego typu spraw. " - chyba za poważnie i to Cię blokuje. tzn. rób ze swoim ciałem co chcesz, ale nie dorabiaj ideologii, dziewictwo to nie bycie kosmitką.

Gość Dlaczego jak kobieta jest
dziewicą to kobiety mówią, że porządna itp a jak facet jest prawiczkkiem to odrazu epitety, że gówno, ścierwo i nieudacznik?

to nie kobiety, to nicki z kafe. w rzeczywistości nikt tego tak nie traktuje:D

Gość niestety kobiety są okrutne
i facet z zasadami czy sercem musi być zły bo kobiety widzą tylko złych mężczyzn

Gość miałem tu kiedyś inny nick
po prostu chcesz powiedzieć że jesteś brzydki tak ? Po co dopisujesz niepotrzebne idelologie ?