Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaśna prawda

gruba kobieta nigdy nie bedzie atrakcyjna dla faceta

Polecane posty

Gość tu jest mowa o
a jakas idiotka pisze o rozmairze 38:O

Nie jakaś idiotka, tylko ja:P. Ja miałam r 38 przy wadze 65kg i wzr 165cm. Ktoś wyżej pisał że taka waga to dużo za duża:P.

Gość bo 38 to juz odpowiednik m-l
a to swiadczy o nadwadze, zwlaszcza przy niskim wzroscie, max dla kobiety to 36, a jak jest nizsza to 34, 32

rasa, chyba dla dziewczynki a nie dla kobiety:). Ale co się dziwić jak dziś sobota i małolaty nie w szkole:P

Gość dfcwfscswfccrwegfvsdf
nieprawda mam jednego znajomego, ma żonę wzrost średni ok. 164-165 albo coś koło tego waga 130 kilo, świata poza nią nie widzi, są małżeństwem ponad 10 lat, dopiero urodziło im się dziecko, miał okazję ją milion razy zostawić, ale nie, on ją kocha do szaleństwa drugie małżeństwo mi znane, kobieta brzydka jak kupa, też mega kochana i uwielbiana mężatka. A mam wiele ładnych, zgrabnych koleżanek - nieszczęśliwych, samych. Więc nie ma reguły Ja akurat jestem ładna, ale lekko przy kości tzn 165 cm/ 70 kg nie miałam nigdy problemów z powodzeniem

Gość dfcwfscswfccrwegfvsdf
38 a to swiadczy o nadwadze, zwlaszcza przy niskim wzroscie, max dla kobiety to 36, a jak jest nizsza to 34, 32 jak ktoś lubi dziewczynki to czemu nie, o gustach się nie dyskutuje, kazda potwora znajdzie swego amatora ha

Gość fhhj
Ja nie lubie miesniakow i grubych facetow ...ble beben im zwisa