Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie samotnej jest ooo

Zycie brzydkiej, samotnej kobiety jest okropne. Nawet kwiatow nie dostajemy

Polecane posty

Gość zycie samotnej jest ooo

Tzn ja dostałam w pracy ale to nie bylo szczere, po prostu szef i ''menedżeria'' zamówila dla wszystkich kobiet kwiatki, fajne bo w doniczce, nie uschnie i bedzie roślinka w domu... chcialabym dostac szczerze coś od kogos komu sie podobam, kto mnie chociaz lubi...

Gość nie licz na to nie ludz sie
dla facetow kobieta to pieknosc, brzydkie istoty nie podchodza w ich mniemaniu pod miano kobiety, mimo iz sami sa paskudni, maja brzydkie ryje to tylko pieknosci im w glowie, na brzydka nie spojrza nigdy, brzydkie omijaja lukiem, bo tylko wyglad sie dla facetow liczy i seks z piekna NIC WIECEJ

Gość samotna na zawsze;;;
dostawanie kwiatów w tym dniu nie jest najważniejsze w zyciu...

kobieta ma byc piękna podziwiana na ulicach a facet może byc pasztet, może poszukajmy jakiegos fajnego tutaj :D

Gość lillybilly
Chcialabym sie nie zgodzic z powyzszym komentarzem ale w 99 procentach to prawda. Jak jestes brzydka i glupia masz przejebane. Jak jestes brzydka i bogata masz rogi i przejebane , jak jestes brzydka i intelligentna to chyba najgorsza opcja, bo zdajesz sobie sprawe w jakiej rzeczywistosci zyjesz...chyba nie musze mowic ze masz podwojnie przejebane bo do tego jestes nieszczesliwa. Jednak sa faceci, maly procent ktorzy doceniaja piekno wewnetrzne kobiety. zycze ci takiego rycerza, bo kazdy zasluguja a milosc i szcunek.

Gość Brzydki facettt potwierdza
Zgadzam się w 100%. To bardzo smutna rzeczywistość. Ja jestem obrzydliwym niskim gościem a choćbym chciał nie potrafiłbym być z brzydką. Na pocieszenie powiem ci że (odnosząc się do wypowiedzi lillybilly) inteligentny brzydki facet ma nie podwójnie ale potrójnie przejebane bo do tego co zostało wymienione, należy dołączyć ciągłe, dręczące, uporczywe odczuwanie popędu seksualnego którego nie ma jak zaspokoić. W dzisiejszych czasach liczy się wygląd, wygląd i kasa. Nic więcej.

Gość przeciętnie wyglądający facet
ma dużo gorzej niż brzyda kobieta.

Gość ja już nie tęsknię
to prawda, ze bycie brzydką i inteligentną to najgorsze co moze człowieka, tzn. kobietę, spotkać 😭

Gość Zuzanna Amelia & 8
Zgadzam sie.

Gość wiem czym jest brzydota
To prawda... co za swiat okrutny gdzie to ci inteligentni i swiadomi musza byc nieszczesliwy tylko dlatego ze maja brzydka buzie sa za niscy albo posiadaja jakies inne odstraszajce defekty :(

Gość wiem czym jest brzydota
sam jestem tak brzydki że od zawsze trzymam sie kościoła bo we wszystkich innych miejscach mnie wyśmiewają.

Gość fem49
jak ktoś jest brzydki jak ja to nawet studia medyczne mu nie pomogą :(

Gość oj biedA
Pierdolicie glupoty, sama jestem kobieta, sampotna od wielu lat i kurwa nie moge pojac co jest glownym powodem mej samotnosci, nie jestem moze miss wojewodztwa, ale nie mam tez zadnych razacych defektow, a nwet sporo atutow swiadczacych o kobiecosci i obserwuje takie zjawisko, ze duzo niezbyt "wyjsciowych" kobiet nie ma problemu ze znalezieniem faceta, a nawet jak nie utrzymaja go dlugo przy sobie, to juz w rezerwie maja nastepnego, a ja ciagle samotna :::::::::::::::::::O malo tego, te brzydkie babochlopy potrafia miec calkiem niczego sobie facetow

20:40 [zgłoś do usunięcia] nie licz na to nie ludz sie dla facetow kobieta to pieknosc, brzydkie istoty nie podchodza w ich mniemaniu pod miano kobiety, mimo iz sami sa paskudni, maja brzydkie ryje to tylko pieknosci im w glowie, na brzydka nie spojrza nigdy, brzydkie omijaja lukiem, bo tylko wyglad sie dla facetow liczy i seks z piekna NIC WIECEJ v już rozumiem, dlaczego mam tyle propozycji uprawiania seksu.

Gość Samotny XX
Celem życia brzydkiej kobiety powinno być stanie się piękną kobietą. Niestety wam psychologowie nakładli do głów sloganów w stylu "każda potwora znajdzie amatora" i teraz cierpicie. Wasze życie zależy tylko od was a nie od wyborów innych ludzi. Dużo bardziej przekichane ma brzydki facet, bo on nawet jak dba o siebie to jako takiej urody nie poprawi. Kobieta wystarczy że schudnie i jej atrakcyjność wzrasta o 50% Facet nie ma takiego luksusu.

Na nic piękno wnętrza kiedy wygląd odstrasza. Współczuję wam że się tak męczyliście na kafeterii, w porze, kiedy wiekszość normalnych ludzi była na randce :)

Gość pozabijamwszystkichdrani
no to macie pecha

nie ma brzydkich kobiet!!! w kazdej jest jakies piekno, moze jeszcze nieodkryte:p sa zaniedbane, jezeli jestes samotna to napewno stac cie na to zeby zainwestowac w siebie wiec nie wiem na co czekasz, nie rozumiem kobiet ktore zamiast wziac zycie i swoj los pozadnie w lapy i cos z nim zrobic- siedza na kafe i placza:@

Nie zgodzę się z tym że nie ma brzydkich kobiet. Ja jestem okazem brzydoty. Dlatego jak tylko zrozumiałam że chcę wyjść za maż, to capnęłam pierwszego faceta jaki sie nawinął i tak mu namieszałam we łbie że nie wiedział kiedy sie znalazł przed ołtarzem. My brzydkie kobiety musimy sobie radzić. A kwiatów nie dostaje ale przynajmniej jestem matką polką i moge dokuczać kobietom, które zostawiły sobie więcej czasu.

jak wyglada brzydka kobieta? ma za dlugi nos? krzywe zeby? zly charakter? jak???? wszystko siedzi w glowie "brzydka kobieta" gdy jest nastolatka ma kompleksy, nie wierzy ze moze byc szczesliwa i tak sie dzieje...

Gość dsaasdasdfww
chybaciepogielo y Różnica między kobietą a mężczyzną jest właśnie taka, że mężczyzna weźnie się w garść a kobieta będzie cały czas narzekać jak jej źle oraz, że to wina innych w szczególności mężczyzn.

Gość kjhhk
Zamiast się martwić ja proponuje konkrety: * Dieta i umiarkowany sport typu pływanie,spacery. Jeżeli mimo nieładnej twarzy będziesz szczupła możesz naprawdę fajnie wyglądać. W sklepach np. w H&Mie jest tyle fajnych sukienek,można z tego skorzystać. *jestes samotna więc mozesz kase inwestowac w siebie. Po pierwsze zapuśc wlosy- długie,zadbane są zawsze atutem i przyciągają facetów. -latem miej opalone ,wydepilowane nogi, zawsze pomalowane paznokcie u nog, u rąk choć bezbarwnym. Naprawdę w naszych czasach jest wiele sposobow zeby moc pomoc naturze. Z brzydką twarza nie będziesz nigdy zachwycająca dla większosci,ale naprawdę nie wierze ze będać szczupla,kobieco ubraną, z dlugimi wlosami, ladnymi paznokciami nie znajdziesz tego kogos. Trzeba chcieć! Moja przyjaciolka jest brzydka-bez obłudy jest po prostu nieladna.Tylko Ona nie ma tego w glowie.Ona o sobie mowi nawet czasem atrakcyjna-bo szczupla,bo zawsze umalowana,zadbana,pachnąca. I o dziwo zawsze ma faceta,mimo ze krzywe nogi,garbaty nos,plaski tylek. Nasze poczucie piękna jest względne- poza tym wszystko jest w glowie.... pozdrawiam i zycze pozytywnego nastawienia:)

Gość nie ma brzydkich kobiet
macie tyle możliwości od makijażu, różnych fryzur, malowania paznokci itp. kończąc na całej masie maseczek czy czego tam jeszcze. Wystarczy , że nie będziesz miała większych fałd na brzuchu wcale nie musi być płaski. A mężczyzna co ma zrobić? z twarzą nic nie zrobi zbytnio bo nawet pomalowany eh już nie wygląda jak facet. jeśli chodzi o mięśnie to kobiety oczekują jakiejś drabinki na brzuchu a to się długo i intensywnie ćwiczy jak z resztą resztę też. Tak więc musisz tylko chcieć o siebie zadbać. i ciesz się, że nie jesteś mężczyzną bo niałabyś dużo więcej pracy i zadań do wykonania.

Gość Zrozpaczony porzocon
chybaciepogielo o czym ty pierdolisz ? Jaka sila sugestii? TO dziala tylko w naszym kierunku. Ja znalem mnostwo pewnych siebie osob ktore mialy wysokie pocfzucie wlasnej wartosci a nikt sie nimi nie interesowal bo byly BRZYDKIE

Gość Zrozpaczony porzocon
To 16 latkowie nie sa ludzmi? Przeciez okres nastoletni to jeden z najlepszych w zyciu kazdego czlowieka. Skoro tam nie dziala to co komu po tym o czym piszesz? Wystarczy ze w doroslym zyciu ktos dojdzie do wladzy, pozycji czy pieniedzy i bedzie rowniez postrzegany jako atrakcyjny.