Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest że

brzydka z przystojnym albo naodwru nie a czemu ?

Polecane posty

Gość czemu tak jest że

np jest uwazajaca za siebie brzydka dziewczyne i facet niby przystojny . i potem jest wersja że niby brzydką kobieta sie zainteresował przystojny facet a ja mówie nie bo brzydka kobieta była ładna a sie uwazała za brzydką wiec znajomości takich raczej niema tak przypuszczalnie jak mogło by być

Gość qwdwqqdqdwqd
tak bywa... a czemu ? Nie wiem ,ale rzadko widuje sie takie pary ,że oboje super piekni albo bardzo brzydcy , przeważnie jedno jest ładniejsze

Gość czemu tak jest że
no ale bez przesady że coś mega pierdoły a kułkach i czemu np fajny facet niemoże fajnej laski miec albo naodwrut posrany net

Gość czemu tak jest że
musze zostać pasożytem i mieć ladna kobiete niechce dziewczyny której twarz mi sie niebedzie podobac .

Gość czemu tak jest że
ehh jestem niby dobry i co mam stego niechodze na imprezy mam dość kolegów niemam dziewczyn nikt mnie nieszanuje a jakbym był skurczybykiem to bym miał szacunek i fajne dupy niewazne czy bym był hudy czy jaki

Gość czemu tak jest że
czemu ten facet co niby zastrzelił tą swoją laske a potem siebie czemu miał ładna dziewczyne ? była ostatnio ta historia że policja wszedła a ci już byli zabici niewiem gdzie to było sanok chyba nie to było gdzieś indziej chyba

Gość czemu tak jest że
albo np taki ahiles ile on miał fajnych kobietalbo kleopatra ile sexownych dup miała ?

autorze ogarnij się:) zerknij do słownika i buduj normalniejsze zdania:)

Gość czemu tak jest że
whedifehh gdyby nieto że zawsze miałem 1 z dyktand to bym może sie starał jedynie z ą i ę miałem 2 albo 3 he he .niema sensu sie starac bo tak bedzie pała .

Gość czemu tak jest że
musze zaczac bić sie i palić i sie szlajać erh wbrew sobie ale tak trzeba chyba niestety eh a co jak dom strace . czemu cio moga se palic bezkarnie i niemaja takich problemów

Gość przyprawa majonezowa
uwazam ,ze ogolnie nie jest to dobry pomysl,czy one chodza nie przypadkiem do wiedzmy,przed slubem?Czy tez same rzucaja zaklecia?

Gość czemu tak jest że
chyba se rodziców wytresowali albo rodzice niestety musze to stwierdzić nanic sie niegodzili .

Gość czemu tak jest że
ale jak ini mogli zstawić dom rodzine albo mordować własną rodzine w imie sławey i kobiet ;/

Gość czemu tak jest że
np tacy władcy w średniowieczu królowie niejeden coś tam wywiudł w rodzainie ja tak niepotrafie czemu jestem taki słaby ale niebede mordował rodziny to napewno nie alew nieumie sie kłucvić o sprawy kobiet ;/kiedyś szli na wojne i mieli to wszystko wdupie

Gość prawictwo pospolite191
Marta Trzebiatowska -Król Kamel - niezgoda

Gość czemu tak jest że
etam tza spac tak nieznajd dziewczyny lpiej sobie film oglądnąć . a kobiety miec wdupie bo tak wola inyc tych co sie onie upominaja i sa upierdliwi i nachalni .

Gość czemu tak jest że
prawictwo pospolite191 nierozumie