Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cieńsk*rwiela

NAJLEPSZY PRZYKŁAD TEGO ILE JEST WARTA PRACA I ZA CO KOCHAJĄ KOBIETY!

Polecane posty

Gość Cieńsk*rwiela

Mój kuzyn ma jednocyfrowy iloraz inteligencji i zerowe poczucie moralności. Ale, jak to bywa w dzisiejszym świecie wszystko się osiąga wyglądem. Jesteśmy na tej samej uczelni na 1 roku studiów i mieszkamy razem. On nic nie robi i nie ma kompletnie żadnej wiedzy, a ciągle zbiera oklaski przez sam wygląd. Wykorzystuje kobiety, które nie dość, że odrabiają za niego zadania i przygotowują się na zajęcia to jeszcze przedstawiają, jego referaty na zajęciach, na których go nie ma, i które same napisały. Na egzaminach ściąga od tych tępych lasek, które ryzykują dla jego wyglądu. Pieprzył się już pewnie z każdą. On się z nich śmieje, a potem chodzi i rozgłasza wszystkim historie, jaki to on jest zdolny, bo zaliczył wszystko, a w rzeczywistości wszystko zaliczyły mu te tępe laski. Żeruje na innych całe życie. Jestem przystojny i zawsze bez problemu znajduję dziewczynę, ale przy nim od razu wszystkie przestają zwracać na mnie uwagę. Założę się, że gdybym nawet znalazł laskę i on by ją poznał to po miesiącu by ją przeleciał. To na dodatek jawnie pokazuje, że kobiety lecą TYLKO NA WYGLĄD. Bo czemu niby chodzę z nim na imprezy i on potem pieprzy laski, które tam były chociaż całą imprezę nawet się nie odezwał i gapił się w jeden punkt. Teraz marzę tylko o jednym. Chcę sprawiedliwości, gdy widzę, że człowiek co nic nie robi osiąga przekrętami więcej niż ja pracą to gotuje się we mnie. Wymyślcie coś.

Gość Cieńchooja
k*rwa jakie atuty. To jedna płytka rzecz niezależna od niego. To za*ebiście wiedzieć, że wszystko zależy od tego.