Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeniaki

oglądam Rodzinkę.Pl na miejscu rodziców bym tym rozwydrzonym

Polecane posty

Gość szczeniaki

bachorom tyłki przetrzepała :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa11
sama jestes bachor

Gość kasiiiiaaa
dlaczego rozwydrzone, wg mnie są grzeczni i szczęślwi. Chciałbym tak wychować swoje dzieci. Dzieci niezwykle inteligentne, z poczuciem humoru, chciałabym aby umiałay tak konwersować z dorosłymi.

a masz jakieś dzieci? Bo cudze zawsze wszystkich denerwują :) Mi ta rodzina bardzo się podoba, nie wiem czemu sadzisz, ze dzieciaki rozwydrzone. Normalna rodzina z trochę "wyższej" półki

Gość vm,kkkk
cycek

Gość szczeniaki
dzieci są przemądrzałe, wydzierają się bez powodu i mają 0 szacunku do rodziców.

Gość Rodzice są rozwydrzeni
Jka dla mnie to rodzice sa straszni rozwydrzeni, non stop drace geby zamiast nauczyc sie normalnie rozmawiac to oni sie dra na dzieciaki a dzieciaki na nich i wszystko na siebie nawzajem Rodzice dają taki krzykliwy wzor tym dzieciakom

na czym według ciebie miałby ten szacunek do rodziców polegać? Zero własnego zdania, bo pas w robocie będzie?

obejrzałam kiedyś parę odcinków i przez jakiś czas myślałam ,ze ot taki serial o niedosłyszących i dzieciach z rozmaitymi syndromami . czemu oni się tak bez przerwy drą ?

Gość Jak dla mnie to matka z ojcem
Ogladam od czasu do czasu, ale zaobserwowalam ze o wszystko to matka z ojcem wrzesczą zamiast normalnie poporsic i cos powiedziec,a dzieciaki tak samo

Gość tam kazdy sie drze na kazdego
a to w tym seriali kazdy sie wydziera, i dzieciaki i rodzice. Hanka drze ryja, Karolak tez o wszystko, dzieci tym samym sie odplacają

Gość allium co od pastora dostalas
allium co od pastora dostalas na dzien kobiet?czy to grzech wsrod poboznych owieczek?

Gość szczeniaki
mogę wtrącić słówko chodzi mi właśnie o ten chaos i wrzaski; dzieciaki rozsypujące płatki wszędzie, kopiące pralkę, pyskujące; konwersacja - niby tak, ale kończy się np krzykiem Kożuchowskiej; a gówno mnie to obchodzi itp. Wydaje mi się, że Ci rodzice są stasznie zmęczeni, znerwicowani przez te dzieci i przez to, ze sobie z nimi nie radzą (dzieci nie słuchają ich) mam synka ale mam nadzieję, że nie wyrośnie na takiego terrorystę

Gość szczeniaki
a muszę powiedzieć, że się przyjrzałam; teraz leci 2gi odcinek, i faktycznie Kozuchowska co chwilę drze sie bez powodu W ogóle zachowują się, jakby się nienawidzili - rodzice dzieci i dzieci rodziców chyba to niefajne tak się wydzierać na dzieci ciągle (przemoc psychiczna :P )

Gość Ordynarne odzywki rodzicow
Mi sie nie podoba jaki maja stosunek i podejscie do wychowania rodzice, jedne wrzask, krzyk i ordynarne odzywki do dzieci, a dzieicaki przez to takie walniete

Gość Bo to jest nasiakanie i odplac
Bo dzieciaki w tym serialu tym samym odplacaja doroslym to co dorosli im dostarczają Korzuchowska mordziata, Karolak jak treser w wosjku, wieczny chaos a dzieciory tak samo sie zachowują.Masakra co za wychowanie ,masakra.Rodzice koszmar i dzieci tez

Gość buhhaha autorke poje...o!
"tyłki przetrzepała" ha ha to tylko film,nie rzeczywistosc :D tak mialo byc! gdyby tobie płacili sama chetnie bylabys rozwydrzonym dzieciakiem :D jak sie nie podoba nie ogladaj a nie forum zasmiecasz! atak apropo dzieciaki sa super fajne :)

ja mam 4 dzieci i wiele z tych sytuacji jest i u nas, ale moje dzieci nie są takie rozpuszczone, bo by miały przechlapane :D Przecież to oczywiste,że film to karykatura prawdziwej rodziny, bo co by tam było do oglądania jakby się nic nie działo. Jak ktoś chce oglądać nudne filmy to sobie włącza ukrytą prawdę, dlaczego ja albo inne seriale w których aktorzy czytają teksty z kartki :D