Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna 2 1

co myslicie o mnie?

Polecane posty

wiek:21 płeć: K Czarne (a raczej ciemnobrązowe) oczy, ciemnobrązowe, długie i proste włosy, dość ciemna karnacja, 55kg, 166cm wzrostu, mały, lekko zadarty nosek, 80B biust, zadbana, zawsze wydepilowana, studentka Ekonomii, trochę roztrzepana, miła, sympatyczna, skromna. + wymień najlepszą rzecz w tych cechach, która jest w twoim guście Nie jestem niedowartościowana. Pozdrawiam

Gość iuiuiuo
moglabys podac gg?

Gość dbnsnnff
zawsze wydepilowana :) a ktore czesci ciala milas na mysli ?

Gość biedny Adi
Lubisz nadziac się na dużego kutasa?

Gość Ksixjsjwkd
Mamy sie zachwyca ? Czym? Moze noskiem?! Wez spadaj!

Gość dsddfgghh
i po co tlusta dziwo z malymi cycami piszesz, ze depilujesz srake, kogo to obchodzi?

Gość Ksixjsjwkd
Nudziaro! Wymysl lepszy temat!

Gość dbnsnnff
zawsze wydepilowana a ktore czesci ciala milas na mysli ? No ja wlasnie jestem przedstawicielem plci meskiej. Odpowiesz mi na pytanie ?

Gość Ksixjsjwkd
Wez spieprzaj! Jakie pytanie? Lepiej sie juz nie osmieszaj!

a co facet ci powie, no numerkach??? czy myslisz, ze faceci to idioci? bo nie rozumiem, napewno jestes ładna, i elokwetna, ale radze szukac w sobie czegos innego, czegos za czym facet bedzie gonic!!! bo mysz ma wejsc, do półapki, a nie półapka ma gonic mysz

Gość ikolo
czarna 2 1 --- a jakie masz stópki ? pomalowane pazurki ? :)

Gość rffg
w moim guscie sa czarne oczy dlugie proste czarne wlosy i zadarty nosek

jeśli nie odpowiada ci moje pytanie to po co tu jeszcze siedzisz? A won :) Chodziło mi o waginę, nogi, pachy, a nawet ręce.

ciekawe jest to że się skupiasz na wyglądzie i piszesz że zawsze wydepilowana jesteś jakby to miało znaczenie do oceny ciebie

xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv dziekuję za cenną rade ;) ikolo tak-zawsze pomalowane :) rffg bardzo mi miło :)

Levviatan sadzę, że to ma znaczenie. Są mężczyźni, którzy zwracają szczególną uwagę na depilację ciała.

Gość Pdj jejs w
Tak ,jestes ,,bardzo'' inteligentna! Podoba mi sie to!

Gość maassakraaaa
dziw.a nawet lapy goli bo ma zarosniete jak malpa... pod biustem 80 cycki B ludzie przeciez to jakies monstrum jest :D 80 pod biustem, ja mam 66, piersi D i sie nie chwale. a co do tego czy gole sie to chyba moja sprawa, po co o tym piszesz? jak gadasz na czacie z obcym facetem to tez mu dziwo opisując siebie piszesz: "mam 21 lat, gole cipe i odbyt" :D :O

a nie sądzisz że jeśli facet cię rzuca bo masz zarośniętą cipkę to coś nie tak jest z nim albo ty źle dobierasz facetów?

maassakraaaa zamknij się :D w ogóle nawet nie przeczytałam całości, nie wysilaj się i wyjdź stąd bo temat nie jest skierowany do ciebie i opinia kobiet jest mi obojetna. Levviatan Zaóważ jednak,że opisałam tu cechy dla mnie charakterystyczne. Tzn lubię się depilować jeśli o tym mówimy. Dlatego zapytałam co dla facetów jest w guście... jeden zignoruje depilację, drugi uzna, że to jest fajne. Chciałam znać opinię mężczyzn, co lubią.

A ręce depiluję z tego względu, iż jako osoba o dosyć ciemnej karnacji mam bardziej widoczny zarost na ciele aniżeli np blondynka. :) Ze względów estetycznych robię to co robię i dobrze mi z tym. Robię to dla siebie, aby czuć się piękniej i pewniej. 80B to może nie jest duży biust (a nie ukrywam, że chciałabym mieć taki) jednak nie jest też najgorszy.

Gość ikolo
aq sluchaj, moglabys pokazac swoje stopki ? :) Napewno sa przepyszne, z checia bym je wypiescil :D

Gość Siceooksrvfeniifneiviiiesvf
80B to jest dobry biust. Nie przesadzajcie, polowa kobiet ma taki i ukladaja sobie zycie, fakt, nie z takimi debilami co ich baba musi miec D i byc tania ;) Taka prawda, ludzie krytykujacy maly / sredni biust sa ograniczeni a tacy co tylko ogladaja sie za kobieta za wzgledu na duzy biust (nie wazne, ze ryj jak kon lub krzywe krotkie nozki, duzy nos i male oczka) to najwieksze prymitywy. Brunetka, wiec jesli zadbana to wyglada z klasa. Jestem kobieta a pochwale :)