Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olamapsa

faceci wiążą się ze złymi kobietami, a później mają pretensje

Polecane posty

Gość olamapsa

i nadchodzi wielki zawód jak zdradzi. tak to jest jak się bierzecie za kobiety dla których najwyższą wartością są nowe buty. a takie właśnie mają największe powodzenie... no może oprócz mnie ;) ale serio, czy wy nie widzicie tej pustki w głowie? ja poznaje takie baby od pierwszego spojrzenia.

Gość odczep sie raz na zawsze!
oj twoja pewnie od brązu zaniemogła i przez to tobie biedku sie udziela :D

Gość To samo tyczy się kobiet
wybieracie świadomie mężczyzn a później wielkie krzyki jak zdradzi, zostawi z dzieciem, ucieknie z powodu ciąży itp. i uogólniacie na wszystkich mężczyzn nawet na tych, na których byście nie zerknęły.

Gość olamapsa
Żabciu, ja tam nie narzekam. Po prostu mi żal tych naiwnych facetów, którzy płaczą jak ich taka zostawi/oszuka/zdradzi/znudzi się nim. dziwię się jak można być tak ślepym. Fajni faceci marnują się przy zołzach i taka jest prawda. Już zaczynam podejrzewać, że oni to robią specjalnie żeby później się nad sobą użalać.

Gość szal cial i uprzezy
mam nieodparte wrazenie ze ostrzylas sobie zeby na cos co nie wyszlo...

Gość olamapsa
Masz rację, t też dotyczy kobiet, na szczęście nie mnie 🖐️

Gość olamapsa
szal cial i uprzezy przeczucie cię myli tym razem. po prostu się dzisiaj nasłuchałam jednej dziewczyny jak robi w konia swojego chłopaka. Wygląda na fajnego, więc zrobiło mi się go żal. A laska od 4 lat odkąd ją znam wygląda mi na fance.

Gość olamapsa
Prawiczek potwierdzasz tylko moją tezę, że brak seksu w mężczyzn skrzywia psychikę

Gość ergfregf
olamapsa ..." Fajni faceci marnują się przy zołzach i taka jest prawda. Już zaczynam podejrzewać, że oni to robią specjalnie żeby później się nad sobą użalać. " .. Tak to akurat robią kobiety. A co do tych fajnych mężczyzn to dziś spora część woli żyć samotnie jak widzi dzisiejsze kobiety.

Gość miałem tu kiedyś inny nick
dziś spora część woli żyć samotnie jak widzi dzisiejsze kobiety kolejny narcyz... rzygam na takich, a prawda zawsze leży po środku ;)

Gość mariaantonina0
Ja takiego jeszcze nie poznałam, któy chciałby żyć samotnie. Chyab najtrafniejsze było stwierdzenie że faceci myślą inną cześcią ciała 🖐️

Gość ergfregf
miałem tu kiedyś inny nick dziś spora część woli żyć samotnie jak widzi dzisiejsze kobiety kolejny narcyz... rzygam na takich, a prawda zawsze leży po środku 9 Narcyz? nie powiedziałbym. Chodziło mi o zachowanie kobiet. Znaczna większość kobiet ma gdzieś wartości rodzinne czysty egoizm przez nie przemawia a takie na żonę i matkę się nie nadają. Zresztą nie mówiąc już o życiu seksualnym dzisiejszej przeciętnej kobiety to nie będę się oświadczał kobiecie dla, której jestem 90.... facetem sory.

Gość niby jaką
częścią ciała myślą faceci?

Gość olamapsa
@ergfregf a z iloma kobietami rozmawiałeś na temat wartości rodzinnych? jedna od drugiej czasem się różni ;) nie wszystkie miały 90 facetów, spójrz na kafe ile tu dziewic 🖐️

Gość olamapsa
uchem, kurwa...

no bo ty się na męża i ojca nadajesz :p

dlaczego masz te liczy wyssane z palca ? dlaczego tylko 90 a nie 990 ?

Gość niby jaką
olamapsa gdybyś Ty myślała uchem to może byś nie pierdoliła głupot

Gość olamapsa
być może :) a ty jak nie masz nic do powiedzenia, tylko chcesz zadawac głupie pytania z aluzją to lepiej nic nie pisz.

Gość temat wyssany z palca
bo akurat kobiety tak robią. wybieracie złych facetów a porządnych dobrych macie w dupie a później żale na forum jacy to faceci źli są ojejku ojejku

Gość i już przyszli użalacze
macie racje, kobiety są be i żyjcie samotnie. ale odpierdolcie się od tematyki damsko-męskiej, znajdźcie sobie fora dla aseksualnych czy ludzi w dobrowolnym celibacie a nie zatruwacie wszystko ja jęczącej pipy na kobiecym forum też nie mam ochoty brać, będę chciała to sobie dziewczynę znajdę i stworzę lesbijski związek. chociaż akurat nie znam nawet aż tak marudnych i użalających się kobiet jak tutejsze prawiczki, więc z laską pewnie lepiej by było ­ i wartości rodzinne, no straszne, jestem dziewicą koło 20, ale nie mam zamiaru mieć dzieci kiedykolwiek (tak zakładam) i to czyni mnie tak paskudną, że lepiej życ samemu?:D fajny macie ten światek :D

NIKT z facetów się nie użala? zaraz to dziewice piszą że są skazane na samotność bo mają krzywego penisa albo są za chudzi (to są pierwsze lepsze tematy z kafe), a faceci wszyscy są nic nie warci i są szmatami i kurwami, to oczywiste ­ i zaraz...mówisz, że na forum anonimowym dla bab, wiele kobiet narzeka na facetów? no co za odkrycie, to znaczy że większośc kobiet w populacji wybiera złych facetów :D przecież to takie oczywiste. gdyby tutaj większość topików była autorstwa facetów to zapewne wskazywało by odwrotną tendencję, ale skoro nie są (a to że 90% użytkowników to baby nie ma najmniejszego znaczenia) to znaczy że masz rację :D ­ zanim kogoś nazwiesz kretynem użyj czegoś co w teorii u Ciebie jest mózgiem. a ja, jako kretynka i użalajaca się dziewica, udam się tymczasem szykować na randkę:classic_cool:

aha, i odnośnie użalających się piszę w kontekście kafe:) w rzeczywistości na szczęście takich jednostek jest mniej, i nie śmiem twierdzić że wiem jakie są kobiety i faceci. mogę zaobserwować jedynie co wyprawia pewna grupa na kafe🖐️

Gość bogatychceszczerejmilosci
głupie pytanie z aluzja jest głupsze niż głupie stwierdzenie z aluzją?

Gość bogatychceszczerejmilosci
a co do tej aluzji....pouczcie się anatomii i fizjologii....( taka aluzja):P

Gość o czym tu dyskutować?
te "dobre" kobiety mają wymagania niemożliwe do spełnienia ..