Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrafIkKk.,.

Ile moze kosztowac wizualizacja wnetrza mieszkania?

Polecane posty

Gość Łuna 13
albo i dzisiaj :D dobranoc :)

Gość fghjklfd
No coz na pewno bedziesz musial sobie kupic nowa lampe do salonu:-)

Gość TrafIkKk.,.
No tak... jest po 1-ej w nocy :) Papatki, sciagam szmatki :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
w jakiejś galerii zapomnieli(czy ktoś tego nie zrobił a miał) sprzątnac kupy złomu i gruzu pozostałego po remoncie przyszli goście oglądać wystawę i sie zachwycali bo myśleli że to dzieło sztuki i celowo to tam jest :D jak stadu baranów powiesz że coś jest cool i masz u nich posłuch to będą przekonani że jest cool :D zresztą wszystkie fejsbuki i inne badziewia działaja na tym samym mechanizmie. tworzy się modę. banksy wiele razy zamienial obrazy w galeriach i nikt tego nie zauwazal przez dlugi czas. podobnie w jednym w polskich miast chcial ktos zrobic ale nagral go monitoring :D stada małp podziwiaja jakies obrazy bo ktos inny im powiedzial ze to jest fajne. nie mowie ze sa niefajne ale rozbraja mnie ten caly snobizm ludzi ktoryz sie na niczym nie znaja a podziwiaja cos bo im powiedziano ze jest trendy :D stad te zachwyty nad rzygami.

Gość fghjklfd
Czasy Sie zmieniaja ilez mozna podziwiac pejzaze

Gość hehe :D
Fakt, ciekawa jest okładka płyty Metalliki, Load. Tyle, ze ja slyszalem o tym jak pewien artysta w przypływie weny tworczej naprędce sklepał gruchę i zmieszał swoją spermę z krwią. http://img.sadistic.pl/pics/8d0a5ab20b57.jpg

Gość bvcbxcbcxb
ten typ zwie sie Andres Serrano

Gość hehe :D
Natalia Siwiec - a raczej jej karykatura - wymiata :D :D :D

Gość wizualizacja..........
jakby co, odezwij sie do mnie. zajmuje sie stylizacja wnetrz od lat. co do twojej chaty: aneks kuchenny polaczony razem z salonem to swietna rzecz. mam kilka gotowcow, jesli reflektujesz. pozdrawiam.

Gość stricke333nn
... ja tez szukam kogos, kto by mi zrobil wizualizacje mojego mieszkanka.

Gość gość
czy te wizualizacje są aktualne jeszcze? ja mam projekt domu (rzuty) ale nie wiem czy mam okno robić długie krótkie, kominek przestawić itp. i chciałabym zrobić przykładowe wizualizacje aby przed budową coś po poprawiać, Nie wiem np, jaka ma być odleglość miedzy kominkiem a stołem, kanapą a telewizorem. Chodzi o sam parter, zwłacza jadalnia kuchnia salon. kontakt agaal@o2.pl

Gość gość
wydaje mi sie, ze niewiele, to zalezy to sobie tam zazyczyłes - jasne, ze architekt moze sam ogarnac caly pomysl, ale fajnie jezeli masz jakas inwencje i pomysly :) ja tak mialem z www.ampmdesign.pl

Gość gość
Na mnie zrobił ogromne wrażenie beton architektoniczny jako element dekoracyjny w mieszkaniu i postanowiłam zamówić taki projekt i płyty do swojego mieszkania w firmie VHCT.pl. Już nie mogę się doczekać realizacji. Wizja jest bardzo nowoczesna i przyszłościowa zarazem, nie ukrywam, że również praktyczna.

Gość gość
ile może kosztować? Nie mam pojęcia, ale zapytaj na http://www.kingasliwa.pl , na pewno udzielą Ci precyzyjnej informacji :)