Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuummm

Dieta kopenhaska od dzisiaj start!!

Polecane posty

Gość zuuummm

Kto ze mną?

Gość zuuummm
Juz zrobiłam zakupy ,tylko zamiast wołowiny kupiłam fileta z kurczaka. Najtrudniej będzie zrezygnować mi z kawy:( filiżanka dziennie to jak na dla mnie stanowczo za mało.

Gość pinacolada8439
Dieta kopenhaska jest do dupy, murowany efekt jojo i beznadziejne samopoczucie w trakcie. Poza tym 13 dni bez większości witamim i składników odżywczych niszczy włosy, cerę i paznokcie. Ale to twój wybór. Dużo lepsza jest dieta ŻM plus ćwiczenia 3-4 razy w tygodniu.

Gość herrr
popieram, dieta do d... efekt jojo gwarantowany

Gość zuuummm
MI właśnie chodzi o taką drastyczną dietę. Żołądek się skurczy i później łatwiej będzie przejść na mż.

Gość pinacolada8439
Ale to tak nie zadziała, bo przestawisz organizm w tryb głodu przez co będzie potem magazynował więcej tłuszczu. Jak chcesz ograniczyć jedzenie to jest na to prosta metoda - wywal do zera sól na dwa tygodnie. Jedz normalnie (tylko mniej) i nie używaj wcale soli (czyli też kostek, weget i przypraw z solą). Sama zauważysz, że najadasz się mniejszą porcją. Poza tym potrawy bez soli nie są zbyt smaczne i to też powoduje, że jesz mniej. I ważne jest, żeby nie zapominac o tłuszczu (częsty błą drastycznych diet), bo niektóe witaminy rozpuszczają się w tłuszczach, także jak jesz warzywa albo sałatkę to powinnaś je skropić odrobiną np. oleju winogronowego albo lnianego.