Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nacia1987

Plamienie, podwyzszona temperatuta brak miesiączki

Polecane posty

Gość Nacia1987

Witajcie, mam 26 lat od jakiś 3 mies staramy sie o bobasa. Niestety nie bardzo nam to wychodzi. Jednak zaczynam mie nadzieje ze tym razem mogło sie udac..:) tzn.. Miesiączke powinnam dostac tydzień temu tj 2 marca jednak zamiast niej mialam plamienie, a wlaściwie to tylko po podtarciu zauwalam ze sluz mam w kolorze jasnoróżowym no i na wkładce tez byl... trwalo to jakies 2 dni a końcu byl taki beżowy/bardzojasny brąz). Zrobiłam tesy cążowy niestety wyszedl negatywny... do dzis miesiączki nie mam za to temperature mierzylam w ustach dzis o 8 rano i mialam równe 37 stopni- czyli podwyzszona.. czy moze to byc krwawienie implantacyjne?? czy pommo tego testu negatywnego moge byc w ciązy??? baaardzo bym chciała... Pomyslalam ze jezeli okres nie nadejdzie do poniedizlku to we wtorek powtórze test. wizyte ginekologiczna umowiłam ale dopiero mam za 1,5tyg... Czy ktos miała podobny przypadek i okazało sie ze jadnak to ciaża??? Pomóżcie czekam na pilna odpowiedz

nikt Ci nie powie czy jestes w ciazy czy nie. Objwy bywają różne dla kazdej kobiety. Poczekaj jeszcze tydzien i zrob kolejny test. Moze Ci sie okres spoznia. Przeciez to normalne ze sie okres spoznia czasami. A jak cos to umow sie do ginekolog a nie pytaj tutaj czy jestes w ciazy bo kto to ma wiedziec. Po takich objawach tego sie nie powie. Pewnie czesc kobiet jak zaszla w ciaze to iala takie objawy a czesc nie.

Gość Nacia1987
Jak juz pisalam wczesniej umowiłams ie juz do gina, pisze bo chce po prostu poznac opinie kobiet ktore byly w podobnej sytuacji, nie zawsze testy sa wiarygodne, Wiadomo, że nikt mi tu nie potwierdzi, ze na pewn jestem w ciazy czy tez nie. okres miałam zawsze regularny 28-30 dni. tylko raz 4 lata temu spóżnił mi sie ale nie dłużej niz o tydzien jakies 5 dni