Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

11 Marca Korea Północna wymówi zawieszenie broni z Koreą Południową.

Polecane posty

Istnieje realne zagrożenie atakiem jądrowym ze strony Korei Północnej wymierzonym bezpośrednio w stolicę Korei Południowej - Seul.

Wawrószku, ataki JĄDROWE to Ty masz chyba opanowane na perfecto, czyż nie tak zboczeńcu? muahahahaha :-D :classic_cool:🖐️)))

Gość mam prosbe......
Ziomus, moglbys sobie darowac to forum? Naprawde nie widzisz, ze jestes tutaj posmiewiskiem nr 1? Lubisz jak cie wyzywaja, ponizaja? Nie wiem... chyba cie to kreci? :o Poza tym, na sama mysl o tym co zrobiles, zbiera mnie na wymioty. Twoje reklamowanie siebie i twojego smiesznego blogu jest [rzykre. Bardzo przykre. Ty nie zdajesz sobie sprawy, ze kazdy ma cie za nic. No chyba, ze pragniesz zdobyc popularnosc na byciu "nikim" oraz na byciu popychadlem. Gratuluje :o

Gość JET LI
KROI SIĘ CAŁKIEM NIEZŁA IMPRA MIĘDZY SKOŚNYMI ZASRAŃCAMI

Gość szkoda mi najbardziej dziecka
śmiejecie się a te żółte zjeby uroili sobie że szantażem uda im się znieść sankcje :O, dostaną wpierdol, bo nawet ruski im dokopią

Gość hfjhfjhf
Master twoja moszna może posłużyć amerykanom jako tarcza anty jądrowa przed atakiem kororczyków

niech ktoś linki zapod jakim świńtuchem jest autor bo ja akurat w podróży i z kom. nadje. Oczywiście ku przestrodze tym co nie wiedzą z kim tu mają doczynienia :D:D:D

Gość gjghjgfhjghfj
jądrowe wybuchy będą jak tomuś naciągnie na kostkę trotylu i zdetonuje

Gość vidian
tak się zastanawiam co ten obsrany debil będzie robił w życiu i nic mi do głowy nie przychodzi, chyba więc zostanie politykiem

Gość EJ, SĄ JESZCZE GDZIEŚ W SIECI
FILMIKI Z MOSZNOWYMI WYSKOKAMI TOMASZKA? jeśli tak to DAWAJCIE LINKI! Niech wszyscy wiedzą jak to psychopata i zbok :D

vidian, zabawe w polityke spalił sobie występem z moszną, patrz przykład Clintona jak seks-afera karere mu rozwaliła, a toż to TOLERANCYJNA ameryka:D

Gość carla a ala
Jednak się wkleiło, miłej lektury

Gość bleee, fuj, obrzydlistwo
:/ ta moszna obrzydziła mi obiad :/

Północnokoreańskie post-radzieckie pociski balistyczne krótkiego zasięgu serii Scud nie pokonają amerykańskich systemów antyrakietowych zainstalowanych w Korei Południowej. Stąd moja obawa że Korea Północna wmontuje głowice jądrowe w 280-mm pociski artyleryjskie dalekiego zasięgu. Od Seulu od granicy jest tylko 30 km, więc mogą dolecieć. Chwila prawdy już za dwa dni, w Poniedziałek.

Gość do zboczenca
Uwaga, atak zboczencow na kafe! Radzimy sie odizolowac bo nawet pisanie z tym zbokiem moze grozic oglupieniem. Czy jest na sali psychiatra dla zboka mastera co to sobie moszne naciagal? Lekaaaarz pooootrzebnyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!