Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość distichis..

Powrót na stałe

Polecane posty

Gość distichis..

Mam 23 lata i mieszkam w polsce ale chce wrócić do siebie do grecji. Moj tato jest grekiem, mama polka i wszyscy mieskzamy tutaj w polsce. Urodzilem sie tam i chce wrocic do siebie lecz chce zabrać tam swoją dziewczyne no i jest mały problem, kocham ja i nie chce jej zostawiać tutaj ale jej sie zachciało studiowania i nie wyjedzie ze mną teraz do grecji (nawet nie wiem czy po skonceniu studi przyjedize do mnie). Nie wiem czy czekać na nią te pare lat, czy już wyjeżdzać, zalezy mi na wspolnym zyciu z nia, na stworzeniu rodziny lecz teraz nie wiem co robić. Dałbym jej tam wszystko wspaniale zycie, słonce, mieszkanie nad morzem. Nie wiem co robić, jestem rozbity.. w polsce sie nie da żyć za te nedzne grosze, za te zimy co tu macie i za to wszystko :/ Tłumaczy sie tęsknotą za rodziną no i tymi studiami.. jestesmy ze soba rok.

Gość distichis..
errtrtytu no to pokazałeś swoją polskoś i uprzejmość

Gość makris
pogadaj z nia powaznie, co bedzie jak skonczy studia, jesli sie bedzie wahać i Cie zbywac to zagroz jej rozstaniem, jesli bedzie sie chciala rozstac to powiedz ze wyjeżdzasz i wyjedz, tam sie jeszcze zabujasz nie raz ;)

no mi sie wydaje , ze nie mozesz stawiac dziewczyny tak do muru : dales propozycje , ona nie moze z niej skorzystac ( studia, tesknota za rodzina -bardzo duze argumenty na teraz ) , wiec zostaje albo to zaakceptowac , albo podziekowac dziewczynie .Jesli jest to cudowna dziewczyna, ktora kochasz, ktora jest lojalna dziewczyna -moze warto poczekac na nia .Ty realizuj swoje plany na zycie tam .Czas okaze, co sie wydarzy i czy rozlaka jest przeszkoda dla was . Jestes mlody -masz duzooo czasu przed soba .