Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie normalna dziewczyna

HALLUXY Robil ktos operacje??????

Polecane posty

tak jak w temacie... czy ktoras z was robila operacje na halluxy? ja mialam ja w listopadzie... do dzisiaj boli mnie noga, nie moge zakladac butow na obcasach

wypowie sie ktos czy tez mial taka sytuacje???

Gość singuaria
no i wysokich to juz raczej nie założysz

mam 25 lat... halluxy sa u nas rodzinne. zdecydowalam sie na operacje jednej nogi zeby zobaczyc czy pomoze (lekarz powiedzial, ze mam jeszcze kilka lat i chodzenie bedzie sprawialo straszny bol) w zwyklych butach moge chodzic ale obcasy bardzo lubilam i chcialabym je jeszcze nosic

czy mozna jakos ta spote gimnastykowac? w dodatku wydaje mi sie, ze duzy palec wraca na poprzednie miejsce

jest tu ktos?

Gość A może to jest po prostu
Miałam operacje na haluksy u lewej nogi 3 lata wstecz. Był spokój przez 2 lata,obecnie znów się pojawia od nowa - odrastają.Nacierpiałam się bólu i znowu to samo! Nieco mniejszy halluks mam na prawej nodze,ale już nie pójdę,niech tak zostanie.Autorko o wysokim obcasach zapomnij, nawet po operacji, nie ma takiej obcii

Gość A może to jest po prostu
Miało być " Nie ma takiej opcji" Pomyłeczka

Gość gfsggsg
Haluxy nie mogą być rodzinne 🖐️

Zawsze nosilam wygodne obuwie i od kiedy pamietam te halluxy mialam. boje sie bo palec nie jest w 100% sprawny... nadal w polowie nie mam w nim czucia. moze zaczne zalkadac niewysokie obcasy i rozciagne stope? nie boje sie bolu... robilam operacje w DE i po niej dali mi tylko paracetamol... mowilam ze lek nie skutkuje a oni ze to niemozliwe. pierwsze kilka dni nie spalam z bolu wiec moze i teraz uda sie? operacja byla 23 listopada a ja juz widze, ze palec wykrzywia sie

Gość gość
operacje miałam nedawno, bo w czerwcu w Kaliszu. Fachowa obsługa lekarska, znają się na robocie. Nowoczesne metody. Operacja w znieczuleniu od pasa w dół. Na drugi dzień wyszłam do domku z opatrunkem , bez gipsu. Tydzień leżenia lub poruszania się o kulach i bucik. Później zaczełam śmigać w tym specjalnym buciku. Noga wygląda ślicznie, nie boli, choc jeszcze ciutke opuchnieta i sztywna. Jestem juz umowiona na kolejny zabieg drugiej nóżki za trzy miesiące. Warto było!!!!!!ps. Koleżanka w lutym miała operacje, a jednak założyła juz kilka razy wysokie buciki. Teraz okazjonalnie ale jak widac da się. Czeka aż zacznie chodzić na co dzień. Więc nie należy się wypowiadać o wszystskich. Są tacy, którzy chodzą 4 miesiące po zabiegu w szpileczkach. pozdro