Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola1993

Czego to moga byc objawy?

Polecane posty

Gość Ola1993

Od wczoraj mam wzdecia, boli mnie brzuch jakmym miala dostac miesiaczke, a mam 15 dzien cyklu, jest mi niedobrze, czuje sie oslabiona, mam sluz rzadki przezroczysty ciagnacy sie. Dodam ze do 13 dnia cyklu wspolzylam z moja polowka bez zabezpieczenia. Ostatnio mialam wywolany okres luteina. Jesli nawet bylaby to ciaza to chyba za wczesnie na takie objawy? A moze to przez owulacje lub skutek uboczny luteiny? Ne wiem juz co o tym myslec. Macie moze jakies podejrzenia co moze mi byc? Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość Ola1993
Czytalam juz bardzo duzo o ciazy, owulacji itp. i wiem od ginekologa, ze czasem kobiety zle sie czuja nawet w pierwszych dniach ciazy, dlatego troszke patrze pod tym kontem. Przepraszam ze zasmiecam forum, wiem ze niektorym nie pasuja takie pytania ale nie mam mozliwosci w sobote isc do lekarza bo jest sobota. Tym bardziej ze kocham sie od miesiaca bez zabezpieczenia i zastanawia mnie czy to moze miec cos wspolnego z ciaza. Nawet moja siostra jak zaszla pierwszy raz w ciaze miala prawie od razu mdlosci. Moze ktoras z was tak miala?

Gość mmmmmmmamaaaaaa
ja w ciąży bardzo szybko czułam że jestem :) To był chyba 2 tydzień. Czułam wrażliwe piersi (sutki) i w podbrzuszu lekkie bóle. W dniu miesiączki po teście okazało się, że to nasza fasolka, która ma się na dniach urodzić :)

Gość Ola1993
To gratuluje. Mam nadzieje ze dzidzous bedzie zdrowy :-) Ja nie wiem co to moze byc. Pierwszy raz tak mam.

Gość bdfjkbjkrgfr
ja mam identycznie,. jestem w 14d i ok kilku dni (od 7dc kochamy sie codziennie) boli mnie lewy jajnik i podbrzusze,plecy i mam mdlosci.nigdy yak nie mialam...

Gość Ola1993
Przynajmniej nie jestem sama. Plecy mnie tez bola.

Gość jdsl
albo głupią udajesz albo jesteś! wiadomo,że jak jest seks bez zabezpieczenia to trzeba liczyć się z ciążą a nie zadawać pytania i to głupie w dodatku szukać ciąży 3 dni po stosunku kurwa jaka pierdolnięta jesteś ! "Czytalam juz bardzo duzo o ciazy, owulacji itp. i wiem od ginekologa, ze czasem kobiety zle sie czuja nawet w pierwszych dniach ciazy, dlatego troszke patrze pod tym kontem. Przepraszam ze zasmiecam forum, wiem ze niektorym nie pasuja takie pytania ale nie mam mozliwosci w sobote isc do lekarza bo jest sobota. " Gówno czytałas skoro nie wiesz podstaw - pierwsze dni ciąży tzn 15 dni po owulacji matole :o Nawet jakby ci sie udało zajść w ciąże teraz to lekarz wcześniej jak za 20dni tej ciąży nie zobaczy :o Wracaj dzieciaku do książek a nie w seks sie baw bo dziecko sie samo nie wychowa przy takiej małoletniej i głupiutkiej mamusi

Gość Ola1993
No to widocznie ty za malo wiesz o ciazy. Gowno mnie obchodzi zdanie takich osob jak ty. Bo jakbys nie wiedziala to zajsc w ciaze mozna nawet w trakcie okresu. Sama troche poczytaj. A co do wykrycia ciazy przez ginekologa to widac juz po 2 tygodniach. Z reszta nie zamierzam teraz tlumaczyc ci tego wszystkiego bo jak taka madra jestes to powinnas takie rzeczy wiedziec. I od ginekologa wiem ze po luteinie tez jest inaczej z zachodzeniem w ciaze. Radze ci nie pisac takich rzeczy bo gowno cie powinno obchodzic kiedy ktos stara sie o dziecko. To pytanie zadalam do inteligentnych ludzi a nie do ciebie. Forum jest od zadawania pytan a jak komus nie pasuje, niech nie komentuje. Proste i logiczne choc widocznie nie dla ciebie.

Gość Ola1993
Ma ktos jeszcze jakies pomysly dlaczego moge sie tak czuc?

Gość bdfjkbjkrgfr
Ola, a ty tez ciagle czujesz pobolewanie podbrzusza? jA U SIEBIE OBSTAWIAM CIAZE :)

Gość Ola1993
Tak czuje. No i pobolewaja mnie piersi. No chyba ze juz sobi po prostu wmawiam. A bardzo bym chciala byc w ciazy.

Gość bdfjkbjkrgfr
JA TEZ BYM CHCIALA :) chociaz w pierwszej ciazy nic takiego nie czulam... ja bolu piersi nie mam, tylko ten bol podbrzusza, jajnikow i pleców od kilku dni.. i lekkie mdlosci

Gość no i co?
moze przeziebiłaś sobie jajniki?

Gość Ola19933
Przeziebione jajniki odpadaja. Mialam juz takie problemy i bol byl calkiem inny niz teraz