Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palulina ;)

PUŚCIUTCY ZNAJOMI!!!

Polecane posty

Witam,być może pomyślicie że to dziecinne ale potrzebuję porady.Konkretnie chodzi mi o moich znajomych....to straszne pustaki,są bez wykształcenia,nie mają kasy itp...mi by to nie przeszkadzało ale strasznie się szarogęsią....są dumni i pokazują to na wszystkie możliwe sposoby.To irytujące bardzo bo robią z siebie nie wiadomo kogo...i tak się zastanawiam jakby się tu im odgryźć a raczej sprowadzić ich na ziemię i pokazać że nie ma sensu udawać.Spotykamy się bardzo często,dzisiaj nawet bedziemy na wspólnym ognisku i myślę w jaki sposób im dopiec.Dodam jeszcze że chodzi mi o parę,chlopaka i dziewczynę...od razu mowię że komentarze typu że jestem wredna itp mnie nie interesują:) bardzo prosze o odpowiedzi:)

Gość Sienna.... palona
pokaz im swoje kompleksy wystarczy :P, :P, :P

Gość to nie ma znaczenia,
skąd ja to znam -.- mam takie koleżanki, ostatnio jak poszłyśmy na piwo to mi było tak głupio, że siedzę z nimi przy jednym stoliku...ubrane jak ostatnie kurwy(jedej było widać sutek, drugiej dupsko bo miała takie płytkie spodnie), głośno bardzo rozmawiały, śmiały się, jakieś puste żarty na temat seksu i facetów (a byłyśmy akurat w barze gdzie było dużo facetów bo oglądali mecz) paru z nich aż wyszło, żenada...posiedziała z nimi pól godzinki i się zmyłam...szkoda, że na podstawie takich kobiet faceci wyrabiają sobie zdanie -.-

Gość ty cycu
ale ci oni dci takiego robia???

Komu nie pasuje ten temat niech nie komentuje...Ja nie oczekuję umoralniania mnie itd,najłatwiej powiedzieć żebym się z nimi nie zadawala czy coś a mi wcale nie chodzi o to żeby od razu kończyć znajomość a tylko o to żeby trochę przystopowali ze swoją wyższością,@to nie ma znaczenia,@ ja miałam z nimi też kilka sytuacji tego typu że robią przypał w miejscu publicznym...dlatego chcę poprostu czymś im dowalić,jakoś zgasić żeby choć raz podkulili ogonki,bo plebs udający szlachtę to śmiech na sali...

Gość Sienna.... palona
kimkolwiek jesteś - masz spory szlachecki problem - wyżej srasz niż dupę nosisz :O

Gość ktototakiktototaki
Andrzej - ten od psów blednie pomyslalam odczytujac twoj nik, ze masz cos wspolnego z tresura psow po obejrzeniu fot w twojej stopce nie mam watpliwosci do tego ze jestes sadysta:o

Gość pusta tumanko
no dziewuczho życze ci połamania jęzora w gębie i astmy

pusta tumanko- Baaaaardzo się mylisz hah,po jednym poście nie jesteś tego w stanie stwierdzić,zaręczam Ci to:) aaa i jeśli macie pisać obraźliwe odpowiedzi które nawet nie są związane z tematem to się wstrzymajcie bo spływa to po mnie:) Oczekuję odpowiedzi tylko na konkretne pytanie które zadałam więc jeśli nikt nie ma w tej sprawie nic mądrego do powiedzenia to nie piszcie.trudno,poradzę sobie;p

Gość ale po co chcesz im dogryzac
znizysz sie tylko do ich poziomu (chociaz podejrzewam, ze Twoj jest w rzeczywistosci o wiele nizszy, niz ich :P).

Gość fuckyouverymuch
Rozumiem cie totalnie, też mam takich znajomych, wiesz co, nic innego nie można poradzić jak powoli zmieniać towarzystwo

Gość no bo ja wiem
Ok, rozumiem, że wniknęłaś w to towarzystwo i z czasem zorientowałaś się, że tak naprawdę jest denerwujące i nie dla Ciebie, zdarza się. Ale nie rozumiem dlaczego masz im "dopiekać"? Chyba nikt Ci nie kazał się z nimi zadawać? To jest Twoje życie i Twoje decyzje, jeżeli chcesz zmienić towarzystwo, to powoli powoli się od nich izoluj, ale szukanie sposobu na jakieś utarcie im nosa dla mnie jest totalnie niezrozumiałe, tak jakby oni byli winni, że nie pasuje Ci ich towarzystwo. No chyba, że wobec Ciebie zachowują się nie fair, to zmienia trochę sytuację.

a moze z nimi po prostu porozmawiaj wprost? Ty ze swej strony,oni ze swojej i albo w tą albo w tamtą, a jak juz bardzo musisz im dopiekac,to zapewne niedlugo znowu cos wywina, wiec zaraz po incydencie czy raczej w trakcie - zareaguj! adekwatnie, a nie za plecami jak tchorz

Gość Safiraa
ile masz lat? :)

Gość Heniu
Radzę zmienić ekipę, z patologią nie wygrasz, wiem coś o tym. Zacznij się zadawać z ludźmi na odpowiednim poziomie a ich ignoruj. Nie warto sobie robić wrogów wśród plebsu ani próbować zmieniać świata, plebs był, jest i będzie.

Gość defgvj
Mieszkam za granicą i niestety miałam taką parę znajomych. Wredni warszawiacy! Chamscy i pozbawieni kultury. Po paru spotkaniach po prostu przestaliśmy ich zapraszać. Radzę Ci zrobić podobnie.

Gość Znam taka taka jedna
I czego im zazdroscisz BIEDY ?

Czy zazdroscisz tej wywyzszosci

I jeszcze jedno tez znam taka Pauline i kontaktow nie utrzymuje jest tylkn "czesc" i nic wiecej nawet nie chce miec z nia kontaku a tez bardzo duzo o niej wiem

Gość kto pyta...
Też mam taki problem. Przez tę ogłupiającą telewizję, celebrytów i hity w postaci Kac Wawa ludzie głupieją. Można siedzieć w knajpie, a ludzie się śmieją z dowcipów właśnie z filmów tego typu. Ktoś głośno beknie i jest ubaw. Dodatkowo każdy jest specjalistą od wszystkiego. Ciężko dzis o jakieś konstruktywne dyskusje i trzeba czasem naprawdę coś łyknąć by wytrzymać.

Gość Jestes pewna, ze sama nie
jestes pusciutka? Nikt wyksztalcony i z kasa nie chce sie z toba zadawac? Haha nie dziwi mnie to. Nie wszyscy zamozni i z wyksztaceniem sa kulturalni, wyksztacenie mozna kupic, pieniadze ma sie np. z rodzinnego biznesu, wiec nie oceniaj ludzi po pozorach.

Gość Jestes pewna, ze sama nie
Nie podoba ci sie towarzystwo to je zmieniasz. Nie stac cie na lepsze jesli zadajesz takie infantylne pytanie.