Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hthjzrejrt

Zafarbowalam wlosy henna ciemna czekolade ale nie jestem zadowolona z efektu-

Polecane posty

Gość hthjzrejrt

za jasne wyszly, myslalam ze wyjda czarne,laska z drogerii mi pokazala jaki kolor wyjdzie i byl bardzo ciemny braz prawie ze czarny. Taki wlasnie kolor chcialam uzyskac, niestety niewiele co w sumie sie zmienilo od naturalnego koloru,troche sie tylko przyciemnily i teraz pytanie czy jezeli kolejny raz naloze te sama henne na wlosy to moze sie jeszcze troche przyciemnic ? Bo zostalo mi jej troche wiec moglbym jeszcze nalozyc, tylko nie cche mi sie trzymac jej na łbie wiedzac ze np nic juz mi to nie da.g

Gość nie panikujcie.........
a jaki kolor masz?

aha, czyli pewnie z tubki? wiecej nie wezmie. kup sobie basme, na czarno ci wyjdzie ;)

Gość hthjzrejrt
nikt nic nie doradzi?

Gość Marta,23
poeplnilas jeden najwieszky smiertelny zakazany grzech:) farbowanie wlosow henną to harakiri... nie wiem co za kretynka cie na to namowila!!!!JESTEM FRZYJERKĄ :) Wlosy farbujemy tylko renomowanymi drogimi farbami...(zawse najpierw tylko psemko na probę) .Farbuje wlosy od 10 lat i nigdy nie siegnelam po ten tani,nieznany syf jakim jest henna.:) Jesli babka ci dala jakis wzorniki pasemek i pokazała jaki wyjdzie to znaczy ze jest tepą kretynką:) te wzorniki sa tylko ORIENTACYJNE....I NIE GWARANTUJĄ ZE TOBIE AKURAT TAKI SAM WYJDZIE.....farbowanie to zawsze w 90% jest niewiadoma. Ja niedawno chcialam przyciemnic swoj naturalny ciemny blond....inym ciemnym blondem 1 ton ciemniejszym i wyszedł mi paskudny rudawy kasztanowaty kolor...(niczym jakas 60 letnia babka ktora nie bylo 30 lat u fryzjera)...Ftalnie,niemodne,niemlodziezowo...Uratowalam sie szamponetką w koolorze bordo,zmywa sie po 8 myciach....ale zminimalizowala ten rudawy refkles .

Gość hthjzrejrt
naturalny to brąz.

Gość Marta,23
henna nie dziala tak mocno jak farba....jest słaaba ,wiec nie spodziewaj sie wielkiej zmiany :) jak dlugo to trzymalas na lbie? moze za krotko

taka z ciebie fryzjerka jak z koziej dupy trąba, marto :)

Gość singuaria
maro fryzjerko ochłoń :D