Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulie

czy widzial ktos w necie SUKNIE SLUBNA typu ksiezniczka,bardzo szeroka?

Polecane posty

słuchajcie, potrzebuje fotek sukien slubnych typu ksiezniczka, a moze macie swoje zdjecia ze slubu? byla w salonach ale suknie zaczynaja sie od 5 tysiecy wiec szok troche.... BARDZO PROSZE O FOTKI Z GORY DZIEKUJE :)

Gość bejca8925
Suknie typu księżniczka to szczyt obciachu i wiochy, jak zresztą wszytskie te durne wesela. Tylko kasę trzeba wykładac bez sensu.

Gość poszukaj...
Na internecie, wpisz sobie w google i napewno znajdziesz. Ps mi sie baaaardzo podobaja takie suknie

bejca 8925 to mnie akurat nie interesuje czy ci sie podoba czy tez nie, najwazniejsze ze mi sie podoba a tobie nie musi . a bez sesnu to mowisz ty, bo nic nie zmienisz dajac takie chore komenty:) dzieki dziewczyny :* zaraz lukne na foto

no sa w necie ale..... nSZUKALAM, bylam w siedmiu salonach i nic mi nie wPADLO W OKO..

KASE WYKLADAC BEZ SESNSU?? jezeli dla ciebie to nie ma sensu to nie bierz slubu i tyle, nie pieniadze sa najwazniejsze, lecz wspomnienia, a za takie sie placi niekiedy bardzo duzo

,,W sukniach ślubnych typu księżniczka możecie przebierać do woli, bowiem jest to jeden z najpopularniejszych fasonów, bez któego nie obejdzie się żadna kolekcja. '' tak jest napisane prawie na kazdje stronie o sukniach typu princess. wiec BEJCA -----> IT CLOSE!! :)

SZUKAM TAKIEJ: OD BIUSTU ROZCHODZI SIE I JEST SZEROKA BARRDZO :) WIDZIALYSCIE TAKOWE ??

SZUKAM DOKLADNIE TAKIEJ SUKNI, KTORA ROZCHODZI SIE OD BIUSTU I JEST BARRDZO SZEROKA... POMOZCIE, WIDZIALYSICE TAKOWE??