Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała S-Ka

Co sądzicie o blogach modowych dla otyłych osób?

Polecane posty

Gość hehhahaahahh
wlasnie przegladam, a ile ona ma lat?

Gość Mała S-Ka
27 a co?

Gość hehhahaahahh
nic tak z ciekawosci pytam ;) a gdzie ona pracuje ze taka bogata?

Gość fioodi
ja nie mogę jak ktoś taki może bloga prowadzić jak sam się ubrać i uczesać nie umie robi podstawowe blendy laska ma w ogóle źle dobrane kolory do tego kto mając twarz w kształcie serca robi sobie przedziałek z boku :O

Gość jnfeirgheiur
jeszcze takiego nie widzialam :D Ale ogolnie spoko, ladnie sie ubiera, potrafi dopasowac ciuchy do figury (moze z wyjatkiem dzinsowej spodniczki przed kolana, dla mnie wyglada to nieapetycznie - i nie mysl, ze jestem chudzinka ktora nasmiewa sie z grubych :D Sama jestem gruba :P), wiec inne kobiety plus size moga sie od niej uczyc ;)

Gość Mała S-Ka
Bogata? U Faszystów biura sprząta

Gość hehhahaahahh
sprzata w Niemczech?

Gość Mała S-Ka
Mnie np denerwują dodatki jak dla nastolatki - myślę, że buty i torebki powinny być lepsze jakościowo

Gość Mała S-Ka
Tak. Teraz tam mieszka

Gość hehhahaahahh
w niemczech sprzataczke stac na wyjazdy i firmowe ciuchy, sama sie utrzyma, a w Polsce taka sprzataczka ma 800 zl i jak z tego wyzyc :O chore

Gość ja pani wasza
co mysle ze wieloryby tez moga znalezc cos w sieci he he

Gość Mała S-Ka
Ciuszki kupuje w lumpeksach, dodatki na aukcjach, nawet nie ma ani jednej porządnej, skórzanej torebki czy butów, więc nie jest tak cudownie.

No wiesz jak kto lubi, jeśli to jej się podoba i jest to swego rodzaju pasja to dlaczego nie. Niech każdy robi to co lubi a wszyscy będą zadowoleni:)

Babeczka sympatyczna i jeśli lubi to to dlaczego nie?Panie o dużej nadwadze również jeśli chcą powinny mieć możliwość "podejrzenia"pomysłów na fajny strój :)

Gość barnej
koszmarny wieloryb. ale na prawdę koszmarny...

Gość Mała S-Ka
Ktoś pisał, że taka bogata, dlatego wyjaśniam, że ciuszki kupuje w second handach:) Słyszałam różne opinie, ale najbardziej interesuje mnie argumentacja:)

Gość Ja nigdy
bym nie wyszła z domu gdybym tak wyglądała. To tyle.

Gość I po co gadasz takie
głupoty? Torebki ze Słonia Torbalskiego są za ponad 300 zł i są w całości ze skóry:O Cóz z tego żeś s-ka jak jad się uszami wylewa:O

Gość Piekna Bestia
Autorko sądzę, że to Ty jesteś właścicielką bloga. Wyraźnie to czuć po Twoich postach.

co sadze? pierwszy raz widze ze blog prowadzila pulchna dziewczyna ...ale ....co amm sadzic ?SKORO BLOGI MOGA PROWADZIC WIESZAKI -BRZYDKIE I SUCHE TO I GRUBSZE MAJA DO TEGO JAK NAJBARDZIEJ PRAWO.niech kazdy pokazuje to co chce ...ja ogolnie nie wchodze na takiego typu blogi bo mam swoj styl i nie musze podpatrywac go u nikogo ale nie razi mnie to wzaden sposob.

Ja nigdy-----wiesz takie glupie gadanie ze bys nie wyszla z domu z takim wygladem ... A SKAD WIESZ ZE NP ZA MIESIAC TRAMWAJ NIE OBETNIE CI NOG ?? TEZ NIE BEDZIESZ WTEDY KORZYSTALA Z ZYCIA? NIE BEDZIESZ MIALA DO TEGO PRAWA? GLUPOTA!!!!!!!!!!!

Gość barnej
Moim zdaniem promowanie otyłości jest szkodliwe. Nie jestem fanem "wieszaków" - uważam, że to też niezbyt estetyczne i zdrowe. Ludzie są różni - szczuplejsi i bardziej przy kości. I to dobrze. Ale nie promujmy stanów skrajnych. Ta dziewczyna wygląda jak tucznik. I nie mówię złośliwie - takie mam skojarzenie.

Gość Mała S-Ka
Nie jestem autorką, ale chcę znać opinie innych na temat blogów dla osób XXL. To tyle. Nie napisałam też, że wszystkie rzeczy pochodzą z lumpa. Dla mnie torebka za 300zł to nie jest duży wydatek, więc dlatego piszę, że brakuje tu porządnych dodatków.

Gość barnej
Perwersyjna Pani Domu - jest różnica między wypadkiem z tramwajem (czy ogólnie rzeczami na które nie mamy wpływu) a spasieniem się na własne życzenie - nie sądzisz?

Gość barnej
Perwersyjna Pani Domu A jaki perwers proponujesz? Co konkretnie?

Gość hhahehehehea
no wiesz dla przecietnego Polaka torebka za 300 zl to jednak jakis kosmos.

Gość Mała S-Ka
Nie wiem jak teraz, ale swojego czasu laska ważyła ponad 160kg lecieliśmy paczką do Tunezji i przewożnik zażądał, żeby zakupiła 2 miejsca w samolocie).

Odpowiadając na sam tytuł, to sądzę o nich tak: Skoro są blogi modowe dla szczupłych, młodych, dojrzałych (są takie, nie?), to te dla otyłych stawiam w dokładnie tej samej kategorii. To to samo, bo choć otyłość nie jest zdrowa, to osoby, które już się z nią borykają też powinny mieć takie miejsc, w których ktoś im po doradza jak się ubrać - jeśli tego potrzebują. Fajnie tylko, żeby takie blogi nie zamieniły się w miejsca polegające na wspieraniu się w tyciu. ("20kg nadwagi? No co Ty ja mam 40 i jest super! Nie odmawiaj sobie niczego!" - o żeby w takie coś się to nie zmieniło, bo to nie jest zdrowe).

nie nie sadze bo przeciez ta dziewczyna np .moze miec zaburzenia hormonalne ty;pu np,policystyczne jajniki i juz mamy jak okreslacie tucznika a dziewczyna niczemu winna ...wiec zanim kogos skrytykuje najlpiej go poznac..tu jej nie poznamy mozna tylko dywagowac.