Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Czy warto swatać znajomych?

Polecane posty

jakie macie doświadczenia? mam samotną koleżankę z 2-letnim dzieckiem (długa historia, dość nieszczęśliwa). ma dość ograniczone możliwości poznania kogoś, bo ciągle siedzi sama w domu z małym. chciałabym jej jakoś pomóc, może znalazłabym znajomych facetów, którzy zainteresowaliby się taką dziewczyną, tylko pytanie, czy to robić? czy lepiej kierować się zasadą "po pierwsze nie szkodzić" i nikogo jej nie podtykać, żeby nie było potem na mnie?

Gość uyuuyiuioip
i co nastepny jej zrobi dziecko i kopnie w tylek?

Gość nie mam nicka
odpusc sobie :O

dalabym spokoj ze swataniem .Mnie nie wyszlo to na dobre . Tez tak szkoda bylo mi kolezanki .Dostalo mi sie , ze sama tego kogos bym nie chciala, a jej takie byle co swatam .A ja wrecz przeciwnie , mialam obiekcje , czy on bedzie chcial sie nia zainteresowac ? Obrazila mojego znajomego , mnie .Nigdy w zyciu !!!!!!!!!!!!Niech bedzie sama i zgorzkniala .I taka jest :-P

Gość nie wciskaj nikomu panny
z dzieckiem chyba, ze chcesz pozbyc sie i kolezanki kolegi :P

Nie cierpię znajomych, którzy próbuja mnie swatać :O Zwykle ograniczam taka znajomośc

no właśnie obawiam się, że trafi na kolejnego idiotę, a będzie na mnie...

Tylko nieudacznik weźmie kobietę z bękartem. Jak nie myślała o tym komu pozwala się w siebie spuszczać to później niech się sama zajmuje dzieciakiem.

Nie, lepiej się w to nie bawić. Źle "trafisz" ze swataniem i będziesz mieć wszystkie nieszczęścia z tym związane na sumieniu.

No w sumie chciałam tylko zapoznać ją z kimś, bez bezczelnego swatania i podtykania jej kandydata pod sam nos - jakby wypaliło, to super, a jak nie, to nie. No ale właściwie po przemyśleniach doszłam do wniosku, że to chyba niebezpieczne, i to potwierdzacie.