Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeczka kontaktowa

Czy dużo dziś zjadłam?

Polecane posty

Gość świeczka kontaktowa

Na śniadanie 3 kanapki z szynką włoską Na obiad 2 kulki ziemniaków Sznycel kapusta zasmażana W międzyczasie jabłko 2 kanapki z pasztetową wiejską Kolacja Bulionówka flaczków drobiowych(bez skóry) Dwie kanapki z szynką włoską Dodam,że te kromki cieniutkie bardzo. Jeszcze bym coś zjadła :D :O

Gość kjsdsdkjdjsksd
w chuj :o

Gość świeczka kontaktowa
Najważniejszego nie napisałam,iż mam strasznie wielki brzuch :O Taki wydęty jak balon,a jestem szczupła 170/53 kilo Nie dużo przecież zjadłam :O

Gość grzywna
Zjadłaś ponad 3000 kalorii. Jeśli nie pracuje 12h/ dobę w kopalni przy ręcznym wydobyciu węgla, to zjadłaś o połowę za dużo.

Gość świeczka kontaktowa
Eeee nie w chooj to chyba nie jest dużo :O na prawdę cieniutkie te kromeczki i szynka chuda :O

Nie tyle duzo, co kiepsko jakowciowo. Za duzo pieczywa, za malo bialka i "zielska".

Gość świeczka kontaktowa
Nie pracuję w kopalni :O

Gość świeczka kontaktowa
Tak wyszło,że na obiad miałam sznycla z kapustą.Zazwyczaj jem dużo surówek.

NIE SLUCHAJ TYCH......... W SAM RAZ. ..A CO MIALA ZJESC DWIE KANAPKI I TYLE?? JEST OK, JA WIECEJ ALE JESTEM SZCZUPLA, 177CM I WAZE 60 KG

Gość komsi9000
Średnio, ja jem więcej, chyba,że jestem na diecie. Przykładowo wczoraj zjadłam 3 spore bombonierki, kilka kawałków tortu, pół dużej pizzy, sushi, steka z frytkami i surówką, lody, nachosy i popcorn :P

Gość świeczka kontaktowa
Jakościowo to akurat dobre bo wszystko dobrej jakości a nie jakieś syfy z carrfura czy innego badziewia.Pasztetowa ze wsi 😭

Gość świeczka kontaktowa
KOmsi to faktycznie się napchałaś :O :D

jak na kobiete zjadłaś nie za dużo , jak na faceta prawie nic ;) Nie przejmuj się kaloriami , jedz tyle żebyś nie była głodna .

Gość komsi9000
Kocham jeść, nic na to nie poradzę :D Bywa,że zjadam więcej, ale naszczęście tak nie jest codzienie.

Gość gtftfrtrffrr
ja dzis bułke z salami wafelka drozdzówke frytki pomarancze wiem ze syfiasto ale bylam poza domem caly dzien 168 58 kg

omg szok komsi 9000 to po tyle jesc slodyczy ktore maja tysiace kalorii zeby potem sie meczyc i byc na diecie? absurrd.. nie dosc ze bombonierki to jeszcze KILKA kawalkow tortu. LEPIEJ SOBIE sprawdz jaki masz cholesterol, no a otyłość w pozniejszym wieku tez ci grozi, nie mowiac juz o SSSTOSUNKACH Z PARTNEREM;; BRRRR. WARTO TYLE ŻREC, BO NIE JESC, zeby potem byly problemy, no i te lody... eh... ja jako dietetyczka jestem w szoku

Gość świeczka kontaktowa
To już sama nie wiem czy to dużo czy nie

Gość komsi9000
Nie zżarłabym tyle słodyczy, gdyby mój chłopak mi ich nie przyniósł. Naszczęście narazie nie mam nadwagi (waże ok51 kg, przy 167cm), wiem,że niezdrowo się odżywiam, ale strasznie ciężko mi zmienić nawyki. Paulie skoro jestes dietetyczką to powiedz mi jak to jest z alkoholem, tuczy czy nie, bo słysze różne opinie?